БРАВО! Жоро Игнатов ОСЪДИ „Софийски вода”

0

Главният редактор и репортер на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов, който е и адвокат, осъди „Софийска вода“.

Това съобщи  той в социалните мрежи. Дружеството е осъдено да заплати на юриста общо 500 лева. Жоро Игнатов публикува и решението на Софийски районен съд.

„Закупих от „Софийска вода“ АД четири скъпи водомери с дистанционен отчет, които бяха монтирани от служители на дружеството. Вместо коректно отчитане на водомерите, започна съществено разминаване в показанията. Поетът Яворов е написал по-малко любовни писма, отколкото аз жалби до „Софийска вода“. Принудих се да се откажа от дистанционното отчитане на водомерите и да заведа дело“, описа цялата история Жоро Игнатов.

„С влязло в сила решение „Софийска вода“ АД е осъдено да ми заплати сумата от 500.00 лева – представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди, в резултат на допуснатото от тяхна страна неизпълнение по договор за доставка на вода и предоставяне на ВиК услуги. Това е прецедент в съдебната практика.
Естествено, че не го направих за парите. Убеден съм, че когато не защитаваме правата си, губим достойнството си“, обяснява мотивите си адвокатът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.