Случаят Пейо: Габриела искала децата да се водят от един баща, за да получи по-хубава работа

0

Габриела Пеева, която заедно с майка си Красимира Трифонова е обвинена за убийството на своя съпруг Пейо Пеев, го прилъгала да сключат брак, докато е бременна с второ дете от друг мъж, за да могат децата да се водят от един баща. Трябвало й, за да кандидатства за хубава работа.

Това разказа пред NOVA сестрата на убития на 21 януари т.г. мъж Милена Йорданова. Брат й Пейо и Габриела се запознали преди около 7 г. Тя забременяла, детето било желано. Пейо й предложил брак, отначало Габриела се съгласила, но после отказала. Скрила се от него още преди да роди. На по-късен етап започнала да му разрешава да вижда сина си пред блока, в който живее.

Манипулация

Междувременно Габриела започнала връзка с бившия депутат от ПП Велико Минков. Забременяла и от него. „Брат ми не е пречел на връзката й с Велико. Тяхното дете също е желано. Но по същия начин тя се скрива от него в последните месеци преди роди.

И тогава започват лъжите и манипулацията на брат ми – че тя е сама, че другият мъж, когото той не познава, не иска да се грижи, че е хубаво двете братчета да са от един баща, че тя ще кандидатства за някаква много хубава работа и е добре да е омъжена и децата да са от един и същ баща“, разказа Милена Йорданова.

Пейо Пеев се съгласява на брак и така второто дете на Габриела е записано на негово име. „Брат ми не е бил против да се направи ДНК и да се докаже бащинството на Велико и оттам тръгва целият конфликт“, допълва Йорданова.

Една седмица преди да бъде убит Пейо споделя на близките си, че след среща с Габриела, при която го почерпила с топъл шоколад, му станало лошо и едва се прибрал. На следващия ден си направил изследвания, нищо не било намерено, но започнал да се притеснява, че се опитват нещо да му направят.

Въпроси

Съдът пусна под домашен арест Габриела, майка й е зад решетките. Двете деца са при родителите на Пейо. ДНК експертиза доказа, че баща на второто дете е Велико. Голямото момче вече знае, че майка му и баба му са го лишили от баща.

„Всеки ден задава въпроса: „Защо са убили моя единствен скъп татко? Какво лошо е направил, като той е най-добрият човек?!“, разказа майката на Пейо Иванка. Според сестрата на Пейо в багажа на децата след убийството му имало мелатонин за впръскване на голямото и капки за сън на малкото, а те нямат никакъв проблем със съня.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.