Задържаният за контрабанда Стефан Димитров е откаран в болница

0

​Задържаният за контрабанда Стефан Димитров е откаран в Окръжна болница от следствения арест, предаде NOVA. Правят му се изследвания в Спешното отделение, потвърдиха от лечебното заведение. Вчера също имал оплаквания и е бил изведен от килията и прегледан във ВМА.

В четвъртък Димитров и бившата шефка на Митниците Петя Банкова обжалваха ареста си, но адвокатката на Банкова не се яви в съда и заседанието пропадна. Ще се гледа на 16 април.

Състоянието на бащата Марин Димитров, също обвинен, пък се влоши миналата събота преди заседанието по мерките за неотклонение и беше приет „Пирогов“.

Шефката на Агенция „Митници“ Петя Банкова е имала многократни срещи и комуникации чрез есемеси със Стефан Димитров, който заедно с нея е задържан по обвинението за контрабанда, подкупи и пране на пари. Той е смятан за близък до смятания за крупен контрабандист Никола Николов-Паскал. Двамата пътували до Румъния.

Около скандала в службите бе осветено и името на Живко Коцев.

В понеделник той бе приет в лечебно заведение след като гръмна скандала за наличието на контрабанден канал с участието на Никола Николов-Паскал, бившата шефка на митниците Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови.

Коцев се появи на доста снимки в компанията на Стефан Димитров, със скъп часовник и кафяв пудел, като същото кученце е на друг фотос с пачки в евро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.