АНИТА МЕЙЗЕР 2: Съпруг уби жена си със садо-мазо игри

0

Любовник следва стъпките на БГ миската Анита Мейзер, след като уби жена си със садо-мазо секс.

Припомняме, че Мейзер се влезе зад решетките след смъртта на своя бивш мъж Николай Димов. Съпругът й се задуши при експеримент със свински опашки на 14 август 2016 г., а на 15 август жена му бе задържана.

Поредният случай е на американка, която беше намерена мъртва в апартамент, след като участвала в „екстремен“ секс, преди полицаите да арестуват съпруга ѝ по време на почивката им в Испания, пише Дейли Мейл.

Тялото на 44-годишната жена е открито в туристически апартамент в Малага на 6 април.

Испанската полиция бързо арестува 50-годишния ѝ съпруг, тъй като източници, близки до случая, разкриха пред местните медии, че смъртта може да е свързана с някои „екстремни сексуални практики“, в които двойката е участвала.

Съпругът е арестуван за убийство по непредпазливост след смъртта на жената.

Според местни доклади, случаят е бил разследван като насилие, основано на пола, преди да бъде надграден до убийство, тъй като настоящите доказателства сочат случайна смърт по време на екстремни или рискови сексуални практики в „интимен контекст“.

Местните медии обаче заявиха, че новите процедури, проведени от следователите, са довели до детективите, които вярват, че те ще поставят събитията в контекст на сексистко насилие.

В понеделник 50-годишният мъж се изправи пред съдия в Следствен съд в Малага, който разпореди временното задържане на заподозрения без гаранция, според испанската преса.

Съдебни източници потвърдиха за La Opinion De Malaga, че делото сега ще бъде поето от съда за насилие срещу жени, поради естеството на случая.

Съобщава се, че медиците, които са се втурнали към имота, са могли само да констатират смъртта на туристката, след което Националната полиция е поела разследването, за да разбере причината.

След това тялото е прехвърлено в Института по правна медицина за аутопсия и съдебномедицинско изследване.

Ако мотивацията за случилото се се потвърди, това ще бъде третият смъртен случай за туристи в Малага тази година.

Испанската национална полиция продължава разследването на случая.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.