Майката на Митко от Цалапица показа скандални чатове. Яница ли е в основата на трагедията?

0

Ако знаех тези подробности, щях да предпазя детето си от смъртта, казва почернената Атанаска

Как това момиче живее и диша спокойно?

Този въпрос задава майката на убития Димитър Малинов от Цалапица Атанаска Бакалова. Тя показа чатове с момиче на име Яница, която очевидно е било близко както със сина й, така и със сочения за извършител на убийството Рангел Бизюрев, който бе докаран от Дания и е подсъдим за тежкото престъпление.

„Защо качвам тези чатове ли? Защото това момиче си пише със сина ми денонощно. Крият се не знам от кой (само подозирам). Вижте изказ на дама! И само аз ли като чета разбирам нейната намеса в отношенията на Митко с Рангел, и с други момчета. Защото ако Яница е изтрила сина ми от чатовете, от миналото, от живота си (както го направиха голяма част от неговите „приятели“), то аз не съм го направила от телефона на Митко. Така и не мога да си обясня, как това момиче живее и диша спокойно“, коментира Бакалова.

Тя пита въпросната Яница как е заспала на 20 юли миналата година през нощта, след като най- вероятно е знаела какво се е случило.

„Защо мисля така ли? Защото това е последният им чат. Тя обещава, както обикновено, да пише като се прибере. Не пише, но не го и търси в следващите дни. Не пожела да се срещне с мен, но друго момиче го направи, защото няма какво да крие“, разсъждава Бакалова.

Казва, че ако майчиното й чувство лъже, е готова да се извини. Но изминалото време все повече й дало възможност да разбере много истини.

„Де да ги знаех по-рано… Бих предпазила детето си от коварство, от предателство, от добри „приятели“ и фалшиви любови. Бих го предпазила от смъртта. Справедливост трябва да има от българския съд, но със сигурност такава ще има и от един друг съд. През него всички минават рано или късно. Страхът, не е оправдание за мълчание“, завършва майката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.