Изроди избиват улични кучета с бръснарски ножчета в кренвирши

1

Тровят четириноги в столицата с шоколад и хапчета, стрити в кайма

Бръснарски ножчета са поставени в кренвирши с изтекъл срок на годност, които нечия зла ръка „разхвърля” в столичния квартал „Хаджи Димитър”, за да избие бездомните кучета. Възрастна жена забелязала „находката” в района на пазара, където помиярчетата редовно тарашели в контейнерите с отпадъци.

Госпожата не скрила възмущението си и заедно със свои набори решили, че ще вземат мерки злосторникът да бъде заловен и публично наказан с известност в цяла България.


Бръснарско ножче в кренвирш до сега не било подхвърляно на местните бездомничета, за които живущите наоколо полагали известни грижи, като всяко лято им оставали панички с вода, а зимата постилали черги на определени места край читалището. Кощунството минавало всякакви граници, защото освен животните, имало опасност и клошари да си срежат гърлата от глад и по невнимание. Наоколо имало сиромаси, които редовно допушвали угасени цигари и дояждали остатъците от храна по масите на заведенията.
През годините извергите опитвали различни начини за тровене, в това число с черен шоколад за готвене. За куче от 20 килограма дозата била около 200 грама. Смъртността завесела от процента какао, колкото по-голям бил той, толкова по-сигурна била кончината на четириногото. Шоколадът се добавял в кайма и подхвърлян на опашатковците. Класика в жанра оставала комбинацията от мляно месо, плюс „Изонид” и „Деган”, които предварително се стриват върху лист хартия или вестник. Казват, че за 40-килограмово куче били нужни 10 хапчета „Изонид” и едно „Деган”, за да не повръща животното и да не си личи поне на пръв поглед, че става въпрос за отравяне. За допълнително „овкусяване” можело да се сложи лъжица пастет от най-евтиния.
В интернет пространството също се срещат какви ли не рецепти за линчуване на гръбначни животни, макар че това действие се преследва от закона у нас и извършителите носят съдебна отговорност, окаушване до 2 години и глоба от няколко хилядарки.
„Отровата за плъхове, се ползва и за кучета, само че там грамажът се завишава. Тя обаче е демоде. Хитът е черният шоколад, с помощта на който се правят разни „манджи”. Той се добавя в бульон, в желатин. Слага се хап „Парацетамол” и сместа е готова да прати в ада всяко коте или куче.

Зоомразците са изключително комбинативни. Правят си схеми, които изпробват върху уличните четирилапи клетници. После споделят резултатите в затворени интернет групи. Обменят информация и се радват от стореното. Сред тях има ерудирани младежи, които много четат и знаят как да комбинират нещата. Предлага се дори готова храна за кучета. Тези, които имат проблеми с лаещо животинче, могат да си поръчат „вкусотията” и тя да им бъде доставена готова на адрес срещу скромно възнаграждение. Захарният подсладител се използва в колаборация с черен дроб или някакъв вид наденица, която се подхвърля на набелязаната жертва”, разказват запознати с номерата на кучеубийците, които често се оправдават с агресивността на животните.

1 Коментар
  1. ivanka казва

    pojelavam na tezi koito pravqt tova da gi xvane raka !!!! za6toto ima gospod ! a raka e nai podxodq6tata bolest za takiva izrodi !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.