Пепи Еврото поръчал да залеят с киселина висша магистратка

0

Митичният главатар на „Осемте джуджета“ Петьо Петров-Пепи Еврото е разпоредил да бъде залята с киселина зам.- директорката на Столичната следствена служба през 2019 г. Илияна Кирилова. Задкулисният играч в съдебната система, който еднолично решавал кой да влезе в затвора и кой да бъде „потулен“, действал изключително брутално, жестоко и пресметливо. Това става ясно от протокол за разпит на свидетел, който „Галерия“ разполага. Документът е 100% автентичен.

Свидетелят е не кой да е, а Любена Георгиева Павлова, бившата съпруга на Пепи Еврото. Разпитът е проведен на 1 юни 2023 г. от прокурора от СРП Валентин Видов само няколко дни след като Петьо Петров изчезна яко дим. В показанията си Любена Павлова заявява, че през лятото на 2019 г. присъствала на страховит разговор между съпруга си Пепи Еврото (тогава още не са разведени) и Кристиян Христов.

Христов е момчето за всичко на Еврото, негов пръв довереник и изпълнител на „специални“ поръчки. Именно той заснемал със СРС-та секс компромати за висши магистрати, както и тайнствените рандевута в ресторант „Осемте джуджета“.

„През лятото на 2019 г. в офиса на площад „Позитано“ 2 присъствах на разговор между Петров и Христов, на който Петров изпрати Христов да отиде до пицария „Анкона“ в квартал „Овча купел“, където да стои и да чака да приключи срещата му с Илияна Кирилова, по това време тя беше заместник-директор на Столична следствена служба. След срещата им Кристиян трябваше да я проследи обратно до дома й, тъй като тя живее наблизо и идва пеша и впоследствие пред дома й да я залее с киселина. Тогава аз се намесих и го разубедих“, казва пред прокурор Виденов Любена Павлова. Припомняме, че Илияна Кирилова е сред магистратите, за които се смята, че били зависими от Петьо Петров. Пред разследващия обвинител Павлова неколкократно споменава, че Петьо Петров и Кристиян Христов били много близки-дотолкова, че Христов редовно вземал детето им от детска градина.

В същия разпит бившата жена на Пепи Еврото разкрива потресаващи факти за дейността му, която се разпростирала далеч извън влиянието му в съдебната система.

Най-безобидният пример е как задкулисният брокер в Темида разпоредил пред сградата на конкурент да бъдат поставени агнешки главички като знак за заплаха. Но има и по-страшно!

Пред прокурора Любена Павлова признава, че през септември 2018 г. чула как съпругът й Пепи Еврото поръчал на Кристиян Христов да запали производствено помещение на фабрика за дограма в с. Зелен дол, Благоевградско, защото не бил доволен от изпълнението на поръчка за дограма за една от къщите си в Гърция. Поводът, докато били на почивка в къщата си в Неа Кердиля, стъклото паднало от дограмата и щяло да смаже детето. Малко по-късно Христов докладвал на Петров, че „поръчката е изпълнена на повече от -добре“. После от медиите станало ясно, че в с. Зелен дол е изгоряла фабриката за дограма на Димитър Бежански.

Павлова споделя още, как Пепи Еврото заграбил бизнеса на испанския гражданин Иван Димов, собственик на много автомобили и камиони. „Или ще влезеш в затвора, или ще прехвърлиш фирмата“, били заплашителните думи, с които Димов се простил с бизнеса си.

Любена твърди, че Кристиян Христов зареждал началника си с наркотици, които Еврото употребявал. Тя раз крива и как  била принудена да се снима в секс видеа

които впоследствие са използвани като компромати.

„Бях млада, наивна и влюбена в него. Той ми обясни, че има фетиш, който се изразява в това да гледа жена си с други мъже да прави секс, иначе трудно получава ерекция. Поради тази причина ми предложи да пробваме да изиграем този фетиш. Той покани непознати за мен мъже, намираше ги в интернет и в апартамента на ул. „Свиленица“ няколко пъти -седем или осем – аз се съгласих да участвам в това нещо“, разказва Любена Павлова.

Понякога и Еврото се включвал в секс игрите; друг път само снимал, споделя още тя.

Петьо Петров изчезна, през май миналата година и не е ясно къде е. Според информация е възможно да се укрива в Сърбия или в ОАЕ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.