Спипаха дилър на трева без ЕГН и документи!

0

Двойка патрулиращи полицаи спипаха дилър на марихуана в центъра на Сандански, но останаха в пълен потрес след ареста му. Оказа се, че младият Александър Трайков от село Поленица няма ЕГН, няма и издадена лична карта. У него обаче са намерени два найлонови плика с тегло 18.55 г. суха тревиста маса. Полевия тест бил положителен за канабис.

Tрайков освен, че е без лични документи, липсва адресна регистрация и ЕГН, напълно шашнал полицаите, защото се оказало, че е роден в женския затвор в Тива, Гърция.

У нас младият мъж няма издаден акт за раждане, а от Гърция майката така и не е представило документи след като се прибрала от затвора. В последствие жената починала и така Александър си останал да си живее анонимно у нас. Тъй като липсата на всякакви данни за него е предпоставка за допълнително разследване, най-вероятно той ще бъде освободен след изтичането на 24-часовият полицейски арест.

Причината е, че законово няма как да бъде задържан повече време за установяване на самоличността му. От прокуратурата все пак обмислят дали да не настанят мъжа в център за временно настаняване до изясняване на случая. Едва след като се установи действително самоличността му ще може и да му се повдигне обвинение за притежанието на високорисковия наркотик.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.