Бомба! Братът на Ружа Игнатова влиза в „Биг брадър“

0

Братът на издирваната в цял свят криптокралица Ружа Игнатова – Константин, е в България и дори получил няколко покани за участие в риалити шоу. Това става ясно от постове в Инстаграм. Според слухове братът на Ружа може да влезе в „Биг Бардър“.

От няколко дни в акаунт с името на Константин се публикуват снимки, за които се твърди, че са от София. На една от тях се вижда пътека, а текст на нея гласи, че са от Борисовата градина в столицата. В друг пост пък се казва, че откакто си е в родината, Константин бил получил няколко покани за участие в риалити шоу.

Дори се чувствал пренебрегнат, че не го канят в шоу за танци. Константин бе арестуван в САЩ по обвинение в участие в схемите на сестра му Ружа през 2019 г. Самата Ружа изчезна две години по-рано. Тя е в топ 10 на най-търсените престъпници на ФБР. Обявена е дори парична награда за всеки, който издаде местонахождението на нашенката.

Според обвиненията със схемата One Coin Ружа заедно със съучастниците си е завлякла милиарди долари от граждани по цял свят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.