Публикуваха показанията на анонимния свидетел срещу Пепи Еврото

0

Велимир Атанасов вече не е таен свидетел. По цял свят прокурорите и властта борят Мафията с хора отвътре, но у нас Мафията Е самата власт и прокуратура. Няма да се изненадам ако бившият таен свидетел в обозримо бъдеще се присъедини към Нотариуса. Поне прочетете какво е свидетелствал за ставащото в кочината. Това никой няма да Ви го прочете по телевизора или по радиото! Това написа в социална мрежа Атанас Чобанов.

СВИДЕТЕЛ С ТАЙНА САМОЛИЧНОСТ ПОД НОМЕР 24-2.

Познавам Петьо Велков Петров, от няколко години, като по интензивни контакти с него сьм имал през последните години. Сьщото се отнася и за бившата му съпруга Любена Павлова. Запознат съм с начина на действие на Петров в съдебната система.

Знам, че съшият е изградил множество връзки с магистрати-прокурори, следователи и съдии, голяма част от които се дължат на зависимост на съответния магистрат от Петров, която се използва за решаване на дела по начин по който той иска. Зависимостта е няколко вида и обикновено е документирана от Петров, чрез звуко и видео записи.

В единия случай става въпрос за запис на разговори и срещи по повод решаване на дела, по незаконен начин, в друг случай въз основа на заснемане на неприлични сцени със съответната жертва. За да направи последните. Петров осигурява подходящо място вика човека и най често под влияние на алкохол, а понякога и на наркотици, заставя съответния човек, да участва, било в интимни актове, било в други унизителни за него сцени.

Не рядко в сцените и интимните актове участва и бившата му сьпруга Любена Павлова, която е била заставяна против волята си и с помощта на наркотични вещества за това. Части от тези записи, са разпространени в интернет пространството, като явно преди това са манипулирани или подбрани, че да се разпознави само Любена Павлова. Същото Петров прави, като отмъщение към нея, затова, че е застанала срещу него.

Има и случан при които Петров благодарение на „репутацията“ си, се опитва да изнудва магистрати макар, че няма записи за тях. Такъв е случая със съдия от СГС, Петя Крънчева, при който Петров иска да се реши дело по негово желание, като трябваше да ѝ се предаде, че ако не го направи, „Ще пуска снимките“, Знам, че това е стигнало до Крьнчева, като не ми е известно какво е станало след това, имам предвид изход на делото.

Не съм наясно, но предполагам, че мотива му за това е чисто финансов. Като зависими от Петров, мога да посоча конкретни лица, основно магистрати, например Емилия Русинова, Божидара Ганева, Илиана Кирилова, за последната той се е хвалил, че лично я направил градски прокурор. Какво значи „зависими“ съм пояснил в началото на разпита. Има и други, за които не съм съвсем сигурен, но за тях трите съм сигурен.

Това което конкретно знам за отношенията на Петров и Ганева е, че Петров е получил огромна /чувал сьм различни размери/ сума, 500 000 лева, за повдигане на обвинения срещу Красимир Каменов – Къро, което е следвало да бъде уредено именно чрез прокурор Ганева.

Налице е и силна връзка между Борислав Сарафов и Петров, като лично аз не знам тя да е основана на зависимост по описания начин, а на взаимно извършвани услуги, от единия към другия. Става въпрос за услуги свързани с решаване на дела, за кариерно развитие на други хора в съдебната система, двамата са и съседи в комплекс „Делта Хил“. Двамата работеха изключително активно, по времето когато Сарафов беше ръководител на Апелативната Специализирана прокуратура.

Като Петров вече, адвокат поръчваше обвинения осъществявани най-вече, чрез СО-СГП, и СП, а впоследствие взимаше пари от обвиняемите за благоприятен изход на делата за тях, което обаче не винаги се случваше. Това включва решение за повдигане на обвинение и основния инструмент ползван от Петров, беше мярката за неотклонение „задържане под стража“ спрямо поръчаните лица.

Наскоро в проведен с него, разговор по интернет приложение, Петров ми каза, че много добре знае, че ще бъде арестуван или ще бъде направен опит за това, но той щял да прехвърли всичко на Любена, и да твърди, че тя била правила всички записи и ги използвала,

нещо което в момента са случва. За лицето Кристиян Христов знам и от Петров и от Любена Павлова, че същият е изключително верен на Петров и е буквално негов „слуга“. Като изпълнява това което Петров му каже. Ето защо на него е прехвърлено и дружеството „Изамет“, и го използва за физическа разправа, тъй като той е боксьор.

От Петьо Петров знам, че Христов е качил клипове с Любена, в различни сайтове и интернет групи. Тези действия винаги са били след изричната „заповед“ на Петров. Тези записи не знам къде се съхраняват, Петров е много предпазлив и потаен човек. Може дори към момента записите да не се съхраняват физически някъде, на „облак“ в интернет пространството.

Самото им създаване, записване е ставало със съдействието на Кристиян Христов, чрез специално подготвена техника. Любена Петрова ми е споделяла, че Петров е закупувал изключително скъпа техника, да записва, от всякакъв вид, под формата на химикалки, брошки, очила, и информацията се прехвърляла и съхранявала на отново специално закупена за целта техника, професионална такава. Записите са с изключително високо качество.

Нямам какво повече да добавя по случая.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.