БОМБА! Мартин Нотариуса изнудвал магистрати със секскомпромати!

0

Ивайла Бакалова потвърждава пред „България Днес“

Мартин Божанов е криел камери в бардаци, маскирани като студиа за красота

Нотариуса е изнудвал магистрати със секскомпромати! Тази информация освен от наши източници бе потвърдена и от Ивайла Бакалова. Самата миска е изнудвана от Мартин Божанов-Нотариуса. От прокуратурата също потвърдиха, че разследват и в тази посока.

Нотариуса е държал две студиа за красота на централната улица в София „Алабин“. Случайно или не, те са съвсем близо до Съдебната палата. Двата уж козметични салона само са изглеждали така. Всъщност зад уредите за разкрасяване е имало стаи, в които магистрати са отивали, за да задоволяват сексуалните си нужди.

Мартин Божанов Нотариуса бе убит на 31 януари
Мартин Божанов Нотариуса бе убит на 31 януари

Всичко това е било уреждано от Нотариуса, но задкулисно. Това, което не са знаели дадените прокурори и съдии, е, че схемаджията е поставял скрити камери във всяка стая, които са снимали секссцените и различните фетиши на служителите в съдебната система. След това Нотариуса е използвал тези записи, за да изнудва даден магистрат, когато му потрябва. Когато някой трябва да бъде пуснат от ареста, когато някой трябва да бъде вкаран там със съмнителни обвинения, които са били скалъпени или при друга нужда, Нотариуса вадел порнофилмчетата, твърдят източници на „България Днес“. Секскомпроматите са били един от основните инструменти, с които години наред Нотариуса е работил безпогрешно, преди да бъде ликвидиран в Горна баня пред жилището си.

„България Днес“ се свърза с Ивайла Бакалова, която навремето е изнудвана от Нотариуса за 100 бона, за да бъде освободен мъжът й Веселин Денков-Весо Брадата от ареста.

Бакалова каза, че е чувала, че Божанов е изнудвал магистрати със сексвидеа, снимки и всякакви компромати. Бакалова сподели също, че има информация, че тези две студиа за красота са били именно бардаци и точно там са били записвани прокурорите и съдиите да се забавляват със секси мацки.

Вижте тайния клуб за съдии и прокурори на Мартин Божанов Нотариуса

„Чувала съм точно това! Но нямам повече информация“, отговори Бакалова относно бардаците на Нотариуса и изнудването на магистрати.

Локацията на тези два скрити от обществото публични дома е идеална. И двата бардака са в непосредствена близост до Съдебната палата, където работят и най-важните кадри в съдебната ни система. Съвсем наблизо се намират Софийският градски съд, Апелативният съд и Върховният касационен съд. Локацията на бардаците не е далеч и от Софийския районен съд, само на десетина минути пеша. Именно за този съд се твърди, че Нотариуса е имал доста близки хора, които са играли по свирката му.

От Софийската градска прокуратура казаха за „България Днес“, че разследването около Нотариуса е всеобхватно и се разследват всички сигнали. Това означава, че се проверява и това дали Божанов е изнудвал магистрати със сексзаписи.

Мартин Божанов беше пребит брутално точно преди да бъде застрелян в главата, както пръв писа „България Днес“. Това става ясно от лекари, които са прегледали снимки на жертвата след аутопсията й.

По мнението на медиците, които пожелаха да не им се споменават имената, от снимките ясно личи, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко заострен или в края на който е имало разширение. Божанов е със счупен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са категорични, че тези удари са настъпили преди смъртта на Божанов и са нанесени със страшна сила и странен предмет. Възможно е Нотариуса да е бит с приклада на пистолета, с който впоследствие е убит.

Според лекарите, с които „България Днес“ разговаря, побоят е бил сериозен и е нанесен преди смъртта на Нотариуса, защото иначе по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, ако боят е, след като мъжът е бил вече убит.

Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, тоест на слепоочието, която няма как да се стане от куршум, освен ако не е от упор. Това е изключено, защото няма следи от нагар.

След като е пребит, Нотариуса е застрелян с един куршум в главата. Това навежда на мисълта, че убиецът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е поредният факт, който буди недоумение. В момента официалната информация гласи само, че е убийството е поръчково, а килърът е професионалист. Към момента не е ясно нищо друго. Разследването продължава.

 Оставя само 700 бона наследство

Нотариуса е живял нашироко, но оставя наследство в имоти в България на стойност „едва“ 700 хиляди лева. Това научи „България Днес“ при справка в имотния регистър.

Поръчково убитият схемаджия, който бе ликвидиран на 31 януари, оставя един апартамент и два гаража в София, 91 декара обработваема земя в Болярово и 2 парцела в село Карлуково, община Луковит. Жилището в столицата се намира в непрестижния квартал „Люлин“. Единият гараж е на улица „Княжевска“, а другият е на улица „Миле Попйорданов“. Божанов притежава също 2 имота в село Карлуково, община Луковит. Нотариуса е собственик и на близо 100 декара хубава, обработваема земя в град Болярово, област Ямбол. Обработваемата площ обаче не е цялата притежание на Божанов, защото негови роднини също имат идеални части от земеделските земи.

По направената справка от „България Днес“ в имотния регистър става ясно, че тези имоти струват около 700 хиляди. Запознати с разследването смятат, че Нотариуса има авоари в чужбина, както и офшорни сметки. Гледал е да няма много имоти у нас, за да не стане подозрителен и да не се набива на очи на данъчните.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.