Роднини на Алексей Петров обвиняват МВР, че не разследват екзекуцията

0

По убийството на Алексей Петров не се правило вече нищо, твърдят негови близки, които упрекват службите в пълно бездействие. Проверка на наш репортер обаче показа, че работата изобщо не е спряна. По наша информация именно партньорството с чужди служби бавело работата на родните криминалисти.

Неофициално се твърди, че е момента се чакат резултати от работата на чужди служби и именно това бавело разследването на родна земя. Предполага се, че зад покушението на бившата барета стоят руско говорещи килъри. Заради това било неизбежно нашите служби да не искат съдействие от чужбина.


По Алексей Петров е стреляно с автомат, като са наети супер професионалисти от бившия Съветски съюз. Една от версиите е, че екзекуцията е заради желанието на Трактора да навлиза в политиката – той публично декларирал, че се гласи да се завърне като шеф на ДАНС. Именно заради това експерти са категорични, че убийството на Алексей Петров ще остане не разкрито.
Информацията е, че Трактора пред никой не се е изповядвал, че може да бъде убит. В последните си мигове той дори бил много весел и положителни мисли и планове за бъдещето, твърдят разпитаните свидетели. Може би именно спокойствието на бившия съветник на ДАНС го накарало да остави охраната си много по-назад във фаталния ден. Експерти обаче са категорични, че дори градовете да са били плътно до Петров, те едва ли биха спасили живота му, предвид професионализма на килърите му.


Както „Уикенд” писа, след убийството на Трактора настъпи сериозно сътресение в империята му. Най-много пострада застрахователното дружество „Лев инс”, което загуби сериозен пазарен дял, а в момента там текат разправии между наследницата на Алексей Петров и останалите съдружници. Таксиметровата компания, контролирана от бившата барета – „Такси-С-Експрес”, пък неотдавна се разпадна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.