КОНТЕ: 400 лв. бакшиш за кола маска и масаж на скалпа давал Мартин Нотариуса

0

Оставял парите за кола маска и масаж на скалпа

Показно разстреляният от наемен убиец шеф на банда за имотни измами, рекет, сплашване и изнудване на съдии и прокурори Мартин Божанов-Нотариуса бил изключително суетно конте, разказват негови познати.

50-годишният мъж посещавал фризьор поне веднъж в седмицата и ходил два пъти на масаж на цялото тяло.

Студиата за красота се радвали на присъствието му
Студиата за красота се радвали на присъствието му

Когато го подстригвали с машинка, обожавал да му правят масаж на скалпа. Дори само за него Божанов плащал поне 400 лева отгоре бакшиш, когато успеел да посети любимата си масажистка. Той обичал да се облича и с маркови дрехи, но не набиващи се на очи, а доста по-семпли. Колите, които карал, също не се отличавали с лукс ниво.

Според близките до Мартин Нотариуса той страдал от т.нар. Адонисов комплекс. Идеал на тези хора е слабото, добре поддържано тяло. Тренирал всеки ден и поддържал „плочки“-те си, като се хранел доста оскъдно. Негов пример бил Дейвид Бекъм. Британецът е символ на стила, харесван от много голяма част от днешните младежи, а 50-годишният мъж често обяснявал, че е млад по дух, на близките си.

Нотариусът обичал да твърди и че успешните хора непременно са слаби като физика, като така показват, че успяват да държат „контрола“ на живота си. Вдъхвали сигурност.

Единственият проблем на Божанов бил, че страдал от кожно заболяване, което се причинявало от стрес. Често си поръчвал различни препарати от чужбина на името на близки жени до него от неудобство да използва собственото си име.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.