Пак арестуваха адвоката Васил Ковачев, блудствал с малки момчета

0

Адвокатът Васил Ковачев е арестуван и обвинен, че е блудствал с непълнолетни момчета като използвал това, че те са зависими от него. 

Той е подведен под отговорност от Софийската районна прокуратура.

Ковачев предложил на някои от непълнолетните момчета да ги защитава без заплащане в качеството си на адвокат, а на други казал, че ако искат да излязат от ареста, трябва да извършат действия за полово удовлетворение с него.

Васил Ковачев е обвинен и за това, че умишлено склонил друго лице да принуди жена да извърши нещо противно на волята ѝ – да оттегли жалба, подадена в полицията срещу обвиняемия, като за това била употребена заплаха, че домът ѝ ще бъде запален.

Това не е първо обвинение за Ковачев. Той бе подведен по отговорност и през 2011 година, че е плащал на деца, за да им прави френска любов. тогава го осъдиха на първа инстанция, но след промяна в закона, втората го оправда. Тогава Ковачев не беше адвокат и започна да учи право. Оказва се, че е търсил клиентите си сред бедните непълнолетни момчета, за да се възползва от сексуалните им услуги вместо заплащане. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.