Всяка втора врачка у нас е и проститутка

0

Град Игнатиево е меката на менте ходжите, работещи с „мъртвешка вода” и „лошо око”

В сериала „Туин Пийкс” преди повече от 30 години се казваше, че совите не са това, което са. По същата логика вече е ясно, че и ясновидките не са това, за което се представяха преди десетилетие, защото кажи-речи всяка втора от тях днес проституира чрез различни платформи в интернет.

Прочулият се с негативна слава град Игнатиево, област Варна, определено е център на магьосничеството в България, защото менте ходжата Малина Минчева, която успя да измъкне с лекота 90 000 лева под носа на наивна жена, далеч не е първата шарлатанка, напълни портфейла си от този район. Малина, която се е самопровъзгласила за Шерифе ходжа, макар че ходжите винаги са само мъже, пуска обяви за дейността си във „Фейсбук” и „Инстаграм”, както и в пенсионерските вестници.


На всички снимки тя е миловидна и добра. За нея нерешени проблеми няма, каквото се заеме да оправя, върши едва ли не със скоростта на светлината, докато „лапнишараните” цедят спестявания, вземат пари на заем и теглят кредите, за да оправят неуредиците в семейството си или пък кавгите с комшиите.


20-годишната госпожица Минчева уверява всички, че прави огнена защита, разваля „лошо око” и всякакъв вид урочасване. Работи само по интернет, което е ясен знак за кандидат-посетителите, че иска да остане в анонимност и нещо не е в ред с дейността й.


Нишанът си остава просто нишан, защото софийската жертва на Малина вътрешно усеща, че именно тя е човекът, който ще я изведе от тежката житейска ситуация. „Бях отчаяна, нищо не вървеше. Майка ми падна и претърпя тежка операция, с мъжа ми се бяхме отдалечили, децата като че ли също имаха някакви проблеми”, разказа наскоро в ефира на Нова телевизия потърпевшата.
Женската ходжа й „открила” черна магия и родово проклятие. Членовете на семейството били настъпили мъртвешка вода в дома си. Как водата е попаднала там, мошеничката не дала обяснение, но и пожелалата да й врачуват явно не се нуждаела от подробности.


Седмици по-късно банковата й сметка почнала да олеква до размер на 90 000 лева – спестявания, с каквито малцина българи могат да се похвалят. В полицията госпожица екстресенската признала, че е получила около 40-50 хиляди лева, но като дарение, а не за разваляне на магии.
Майката на врачката намекнала, че тя има друг бизнес, свързан с най-древната професия, от където щедро се сипели средства. „Ако е изкарала такива пари с проституция, бих повярвала. С магьосничество – едва ли”, отсече родителката пред телевизионната камера.


През 2020 г. град Игнатиево отново „обиколи” всички медии в страната, след като бяха задържани измамници, разваляли черни магии срещу хиляди левове. Членовете на цяла мошеническа фамилия от варненското градче се представяха за ходжи. Един от тях, Георги, бе избрал да бъде Адем ходжа, братовчед му Венци бе влязъл в ролята на Джелял ходжа. Помагаха им знайни и незнайни роднини.
Едни записваха кандидатите за гледане по телефона, други даваха предварителна консултация „по жицата”, като не пропускаха възможност да поразпитат наивниците надълго и нашироко за проблемите им. Събрали необходимата информация, после донасяха всичко на близките си, за да имат те почти 100% познаваемост и разбира се, да направят от клиентите си месечни абонати, които на определена дата от календара „снасят” финансово.


„Ходжите гледат на Корана. Отварят го на определена страница и почват да прошепват тайнствени слова. След известно време, повдигат глава и поглеждат право в очите човекът, който ги е посетил. Обикновено обясняват, че нещата са много сериозни, но им се дава шанс възелът да бъде разплетен.


Ако ходжата е истински, решение има, пари не взема, освен ако не му оставиш. Ако е менте, се почват едни и същи реплики: „Ти си добър човек, но направиш крачка напред, после се върнеш три назад, защото си омагьосан. Мъжът ти памук мога да го направя. Любовницата в краката ти ще пълзи. Врагът ти, далеч от дома ще стои…” Предлагат и изработването на амулети, в които пише нещо на арабски, което дори самият магьосник не разбира.


Тези в Игнатиево отдавна въртят магьоснически бизнес и със стоки, които идват уж от Турция. Билки, кожени амулети, гривни, гердани, броеници, чието тракане на топчетата гони шейтаните. Ще трябва да им се признае, че са особено креативни. Един от менте ходжите беше само на 18 години, но трупаше хилядарки, които събираха в буркани и слагаха на скришно място в мазата. Негова секретарка беше майка му леля Станка, която също беше добавила ходжа към турското си име Назние. Разваляха магии с яйца. Към дома им „летяха” колети от кокоши продукти, после се връщаха по адреси с инструкции как с тяхна помощ да се чистят магиите”, припомнят пред „Уикенд” запознати с далаверите на ходжите от Североизточна България.


Публична тайна е, че голяма част от врачките у нас предлагат и сексуални услуги. Пионери в този бранш са легендарната Мария Асенова и феномена Деса, които открай време предлагат разваляне на магия с изкусно фелацио.
Други техни посестрими зарибяват наивници в интернет сайтове. От сутрин до здрач те качват селфита, сторита, мемета и всевъзможни интернет примамки. В тях полуразголени, с напомпани устни и извадени на показ „бомби” младото поколение последователки на Ванга правят ритуали със свещи, с ароматни билки и приканват проблемни граждани да си запазват час за лична консултация. Предлагат се интересни шашми като разваляне на тракийска магия, самодивско лечение, изчистване на родово проклятие, терапия за семейни двойки, копанарска магия, ведически астрология, китайска медицина, аромотерапия и други.


„Новото поколение ясновидки е доста разкрепостено. Те държат да са секси, предизвикателни, остроумни, постоянно усмихнати и разбира се готови на всичко, за да разрешат проблема. И го правят, защото доста мъже намират в тях това, което жените не могат да им дадат. Хем се разтоварят емоционално чрез секс, хем се върнат у дома си с армаган – да речем гривничка с полускъпоценни камъни, но така съчетани, че да носят успех, златно кръстче с червен конец и няколко възела против уроки, ароматни билки, гарантиращи спокоен сън, ако се сложат под възглавница. Казват, че са купили нещата от сайт.


Публична тайна е, че всяка втора врачка у нас проституира, поради тази причина е непрекъснато позитивна. Има и такива, който са „изнесли” дейността си в съседна Гърция. Там хората също са податлива на гадаения с карти, на магии. Печели се тройно повече, отколкото в татковината ни.
Всяка гадателка знае, че сексуалната енергия е много силна и че чрез нея може да подчини силния пол, да направи така, че негов представител да я търси по няколко пъти за „лечебни сеанси” и да разкешва…”, обясняват още хора, които са имали вземане-даване с представители от всеки жанр на езотериката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.