Жената на Мартин Нотариуса – риалити героиня с палаво креватно досие (Горещи снимки)

0

Съпругата на Мартин Божанов Нотариуса не е никому неизвестна красавица. Брюнетката стана популярна преди около 10 години с участието си в риалити шоуто „Къртицата“, узна Lupa.bg. Гергана Божанова, която тогава се казваше Грънчарова, още на 23 години знаеше какво иска – известност и богат мъж. 

С влизането си в „Къртицата“ Гери обяви, че има спешна нужда от пари, защото сама се бори с ежедневието и няма богат спонсор. След шоуто и провървя и започна да се люби само с богаташи. 

Част от бившите на Гергана

Красивата участничка от риалити формата първо се залюби с Емил Каменов, който спечели голямата награда във формата. Гергана беше с Емо докато имаше пари, а след това се прехвърли на известния автомобилен пилот и плейбой Георги Танев. 

„Връзката ни продължи година и половина“ – разкри след раздялата Гери, която се преориентира към по-заможен столичен бизнесмен, който не е популярен.

Красавицата залага само на скъпо облекло

Малко по-късно красавицата среща Мартин Божанов, който я пленява с финансовите си възможности. Двамата набързо заживяват заедно, а Нотариуса кара брюнетката да се запише да учи „Право“ в НБУ. Грънчарова набързо завършва с отличие, а половинката й дарява няколко хиляди на университета, от добра воля, разбира се. 

Междувременно ражда син от Божанов и се подлага на няколко кореции – уголемяване на бюста и устните. 

Преди 3 години Гери се похвали, че вече е юрист и даже е завършила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко след като се дипломира тунингованата красавица става разследващ полицай в ГДБОП. Там тя постъпва на работа след безпрецедентен конкурс. Малко след като става “антимафиот” достъпът й до класифицирана информация е бил отнет от ръководството на службата, но остава в разследващия екип от ГДБОП. Колегите й издават, че постоянно е взимала отпуски, болнични, майчинство. На работа е ходела с джип „Порше“ за няколко хиляди евро.

Гери с дипломата по „Право“

Брюнетката беше активна в социалните мрежи и често качваше снимки на сина си и мъжа си, но изтри профилите си след разследването на „Антикорупционния фонд“ (АКФ) за ресторантьора Веселин Денков. Така от 2 години Гергана е „инкогнито“, като през това време е родила второ дете от мафиота, който я обсипваше с подаръци и осигуряваше луксозния й начин на живот. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.