Приятелите на Пейо Пеев: Дипломатката насъска Габриела да го напусне, той пътуваше 400 км., за да вижда сина си

0

„Прост инженер”, който ще попречи на кариерата на Габриела Славова в политиката занапред – без пари и перспектива. С тези думи години наред майката на Габриела – фаталната бивша консулка на родината ни в Тайланд Красимира Трифонова я изнудвала да избяга от Пейо Пеев, който срещна фаталния си край от ръцете на двете жени в столичния кв. „Изгрев”. Пеев бе брутално удушен в кола от тъща си Красимира, докато дъщеря й Габриела го натискала, за да не избяга, а автомобила – качен край Алеко и подпален, за да не се разкрие грозното убийство.

Цяла България е потресена от драмата, след като причината за злодеянието се оказа спор за родителски права, изнудване и натиск за признаване на бащинство, а замесените лъснаха като елита от високите етажи на властта – бивша дипломатка, общинска чиновничка и кандидат-депутат от „Продължаваме Промяната”, а за капак – и бивш депутат от ПП. Велико Минков, за кратко народен представител от десницата, се оказа баща на второто дете на фаталната Габриела, с която се залюбили по време на кампанията на ПП за парламентарните избори 2021 г., когато 33-годишната жена пристанала на формацията на Кирил и Асен.


Мнозина в града и в общината още от началото смятат, че младата жена е самотна майка, тъй като никога не са виждали новата колежка с половинка, а само с момченцето й. Преди около 6 години тя забременява от Пейо Пеев, когото с майка си удушиха и подпалиха миналия петък в столицата. Запознати разказаха за „Уикенд”, че именно майка й Красимира я убедила, че Пейо не е перспективен, предвид че бил „прост инженер” както го наричала, а тя имала амбиции щерката й да се изкачи по партийните стъпала към върха. Момичето обаче е бременно, но изведнъж под давление на Красимира, спира да общува с бъдещия баща на първото си дете. Насъскана от майка си, Габриела напуска обкръжението на Пеев и дори ражда тайно, а детето е записано с „баща неизвестен”, научи още „Уикенд”.


На Пеев е забранено да вижда детето си, той не знае дали се е родило живо и майка му дали е добре, разказват още приближени на зверски убития млад човек. В някакъв момент обаче младият мъж издирва и детето си, и Габриела, ала 6 години тормозът не спира. От преживения тормоз, мъжа получава редовно паник атаки, стопява се до 50 килограма


„Той се бореше отчаяно за бащинството. Габриела, под влияние на майка си около раждането изчезна за месеци, Пейо не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е, не е ли. В един момент ги издири и ги заплаши, че ще заведе иск. Детето бе вписано с „баща неизвестен”. Пребори се, въпреки че му казвах да не се натиска там, където не е желан, но той се пребори  – не му беше все едно. И Пейо я обичаше тази жена! От години сновеше между София, Пловдив, Бургас и обратно. Всичко си даваше за детето и трепереше дали тази ще благоволи да му даде да го види, защото и това се е случвало – „ще го видиш – ама той пътувал 400 км. и изведнъж  –  ама няма, защото реших друго”. В периоди, когато му беше трудно със средствата, за да не харчи пари по хотели и спеше в колата само и само да може да го заведе на ясла или на детска градина. Тя през това време явно е оплела още един човек, омагьосан от привидната ѝ благина и невинност и роди още едно бебе. То хубаво, ама според дипломатката, майка ѝ, и онзи излязъл недостоен – абсолютна аналогия на случая Пейо“, разказа запознат със ситуацията.


По думите му „вторият недостоен” Велико Минков също бил изхвърлен от живота на Габриела, която решила да изнудва Пейо да получи правото да вижда сина си, но и ако признае второто й дете за свое. Самият Минков вече обяви, че това действително се е случило в пост в социалните мрежи, където потвърди, че двамата с убития са се запознали и са поискали да получат право да виждат децата си, а ексдепутата да е записан като истинския баща на второто бебе.
„Под натиск, че няма да вижда и неговото дете, Пейо сглупява и склонява да припознае чуждото хлапе и да сключат брак миналото лято, преди да се роди новото. Но така и не заживяват заедно. Странното е, че Габриела и Пейо никога не заживяват заедно и преди да станат родители! Не са живели заедно и докато са имали едно дете. Не са живели заедно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този период за Пейо и със заплахи го е накарала да признае чуждото дете. Има данни, че са му сипвали и психотропни вещества, когато е бил на гости и той самия казваше, че няма спомен за някои събития. Най-странното е, че въпреки всичко, той я обичаше. Да, ама и другото момче – депутата, му е било болно за неговото дете, защото тя го е изпъдила като куче – какво дете искал, тя си имала мъж и било от него. Ама човека завежда иск последната есен, чува се с Пейо и под влиянието и на родители и приятели реши да каже край! И да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си получи достъпа до малкия. И Пейо и другото момче искаха просто да бъдат вписани като бащи, а не да ѝ взимат децата”, продължава разказът познат на семейството, предпочел да остане анонимен.


Масово близките на убития зверски млад инженер, върнал се от Германия, за да създаде в България дом и семейство, винят най-много майката на Габриела. „Убиха го защото беше добър и доверчив и не знам как всички ние, неговите близки, ще живеем с вината, че не сме били до него, за да му помогнем и да предотвратим всичко това. Те го обработваха, ситуацията с делата не допадаше на онази секс-дипломатка, майката на Габриела! Проблемът е, че той се дистанцира от всички и разбрахме много неща твърде късно. Наивно отива на среща с тях в петък посред нощите в квартал „Изгрев”, уж нещо да се разбират по исковете и уж нещо за малкия. Там го удушават в колата и после пробват да я запалят, за да замаскират всичко”, продължават през сълзи опечалените близки на погубения млад мъж.


Според тях причината за грозното убийство е, че тази седмица е трябвало да има развитие по делата, които Минков и Пеев са завели срещу Габриела за психически тормоз и измама за бащинство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.