Българка е убита в Германия! Заподозрян е синът на бивш кандидат-кмет от БСП

0

Българка е била убита в Германия в оживен супермаркет. Това съобщават местни медии. Криминалният случай е от Рейн-Майн и се е случил в понеделник вечерта.

По първоначални данни мъж е нахлул в супермаркета, прострелял е касиерката – наша сънародничка, след което се е самоубил.

Твърди се, че нападателят и касиерката са имали връзка. 38-годишната Айсел И. и 48-годишният Пламен П. – предполагаем извършител, са български граждани. Местни медии съобщават, че жената се е притеснявала да не бъде убита от мъжа. Подобни опасение е изразил пред „Билд“ и братът на убитата: „Той я разби. Не я остави на мира.

Тя ми каза – в един момент ще отида на работа и няма да се прибера. Той ще дойде и ще ме убие“. На място в супермаркета е имало клиенти и служители, никой от тях не е пострадал.

Убиецът Пламен е син на бивш кандидат кмет от БСП на с. Семерджиево – Тодор Пенчев, твърдят източници на 7DniBulgaria.bg. Пламен наскоро се е развел, има 2 момчета. По неофициална информация е съден за измами. След развода, се събира с Айсел, с която са приятелски семейства, селото е малко и хората се познават. Айсел обаче крие доста тъмно минало. Местни твърдят, че е успяла да осъди няколко мъже. Схемата е добре отработена – събира се да живее с даден мъж, след време пуска жалби за домашно насилие, изнасилване и други средни престъпления, за които ги съди впоследствие.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.