Алкохолът „спасява“ убиеца на Ани и Явор, жертвите можело да ,,реагират адекватно“

2

Алкохолна проба ще оправдае Адриан, който погуби на булевард „Сливница“ младата влюбена двойка Ани и Явор. Експертизата от аутопсията на двете тела се забави много, но се оказа, че младежите са били доста почерпени, а експерти са категорични, че и пешеходците имат задължения да се съобразяват с пътната обстановка. Нещо повече, медията ни разбра, че съдебните експерти са категорични в становището си, че ако поне един от влюбената двойка е бил трезвен, Явор и Ани щели да реагират адекватно и сега да са между живите.

Трагично загиналите младежи са били в нетрезво състояние, прокурорите по делото забавиха искането за резултатите от кръвните проби. Нещата се раздвижиха едва след 2 публикации в нашата медия.

„В кръвните проби на Ани и Явор е установено количество алкохол. Нямам информация да има някакви други упойващи вещества. Това няма някакво юридическо значение, но съдът предстои да установи тази употреба на алкохол до каква степен е влияла върху способностите на Ани и Явор да възприемат фактическата обстановка и да могат адекватно да реагират. Ако се установи, че тази степен на алкохолно опиянение е по-висока, то тогава вследствие на това може да се окаже, че те са съпричинили за това нещастие“, твърди адвокатът на обвиняемия Димитър Марковски.

Добрите характеристики на шофьора – убиец и факта, че видимостта в участъка на трагедията е отлична ще обърнат делото в полза на шофьора, най-вече заради алкохола в кръвта на Ани и Явор, пише Лупа бг.

Припомняме, че в нощта срещу 8 май Ани и Явор минават на пешеходна пътека на булевард „Сливница“ в столицата, без да огледат обстановката, въпреки че фаровете на колата се виждат в тъмното. Изневиделица върху младите годеници връхлита Адриан Антонов, който няма почти никакъв опит зад волана. Ани и Явор загиват на място от бруталния сблъсък.

После джигитът бе пуснат на свобода с мярка подписка. Съдът измени мярката му, защото младежът е обвинен за престъпление по непредпазливост, за което по закон не може да бъде задържан за повече от два месеца. Първоначалните данни показват, че 19-годишният младеж е управлявал автомобила със скорост, двукратно надвишаваща ограничението от 50 км/ч – около 101 км/ч. Но в момента по искане на адвокат Марковски се изготвя допълнителната автотехническа експертиза. Тя трябва да докаже категорично с каква скорост е карал Адриан, дали е натиснал спирачките и като цяло да бъде изяснено какво точно се е случило и как се е случило.

2 Коментара
  1. новини бг казва

    !!! надежда дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА.

  2. новини бг казва

    !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ……………………………………………………………………… !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ………………………………………………………………. !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.