Адвокат Попов за битото в Пловдив хлапе: Детето изглеждаше като ритано в главата

4

На разпита в „синя стая“ детето изглеждаше като ритано в главата, беше с насинено и подуто оченце и бинтована глава. Това каза пред „Телеграф“ адвокат Васил Попов, защитник на 5-годишното дете от Пловдив, което бе малтретирано от приятеля на майка му. „Такова нещо не бях виждал. От два дни ходя, като ударен с мокър парцал“, допълни Попов.

В петък Пловдивският районен съд остави Петър Чернев в ареста, а майката Стела Алексиева бе пусната с мярка за неотклонение „подписка“. До ареста им се стигна, след като лелята на малчугана видяла голяма рана на главата му. По думите на Попов част от скалпа му  липсвал.

Прикриване

Детенцето е със специални образователни потребности, то е от аутистичния спектър и с него се комуникира по по-различен начин, допълни защитникът. От края на ноември не е ходило на детска градина, не е посещавало и психолога си. Вероятно не са го пускали на градина, за да не видят в забавачката, че е малтретирано и да не подадат сигнал към социалните. През това време двамата обвиняеми са третирали раната, мазали го с пудра и крем „Здраве“, каза защитникът. По принцип детето е било с по-дълга косичка – остригали  са го. В телефона на Петър са намерени шокиращи кадри как малтретира детето. По думите на защитника в момента се проверява дали няма упражнено и сексуално насилие над него.

Операция

Вчера детето е било оперирано. По думите на Попов му е била присадена кожа. Бащата, който веднага се е прибрал от Германия, вече е при него в болницата. По думите на защитника таткото иска да го отведе със себе си и той да полага грижи за него. „Детето е немски гражданин, там е родено, там е отглеждано до раздялата на родителите. В момента майката Стела и бащата са в процес на развод. Сега бащата ще иска от съда родителските права да бъдат дадени на него. По думите на Попов бащата на малчугана е подавал сигнал в Отдел закрила на детето, но не за насилие, а за несъдействие от страна на майката.

Чернев хващан с дрога, работи в университет

Обвиненият за зверството над 5- годишния малчуган е бил хващан с дрога. Поради маловажност на случая обаче се е разминал с глоба за административно нарушение. В града се знае, че работи в пловдивския университет, където отговаря за поддръжката. Там е бил нает благодарение на професор във ВУЗ-а, който е негов роднина. Не е известно майката на битото дете да е била трудово заета.

4 Коментара
 1. ... казва

  ТОЯ ДОЙЧЕВА МАНГАСАР ДОРИ Е ПО ГРОЗЕН ОТ 100 КИЛА МАНГАСАР. КОНСТАТАЦИЯ.

 2. ... казва

  !!! надежда дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА.

 3. ... казва

  !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ……………………………………………………………………… !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ………………………………………………………………. !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.

 4. ... казва

  !!! Над.ежда Дой.чева е от гражданската квота на ВМРО и е номинирана за кмет на район Люлин – Столична община. Тя е израснала в Люлин и е сред най-разпознаваемите хора в района. Тя е сред най-популярните в социалните мрежи като администратор на Катастрофи в София, Забелязано в София и Люлин. Целта и е да не остават неразкрити нарушители и разбира се, превенция за #безопасностпопътищата. !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.