16-годишен бил пребит от съученици, защото е фен на ЦСКА. Майка му: Нарекли са го „Чорбар“

0

Сигнал за побой над 16-годишно момче в училищен двор. Според родителите синът им е нападнат от ултраси, защото той е фен на футболния отбор ЦСКА. Полицията е сезирана за случая.

Заради страх и от съображения за сигурност, майката на момчето пожела да остане анонимна. Разказва, че инцидентът се случва днес след учебните занятия, когато 16-годишният ѝ син е нападнат в гръб.

„Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаем, че си „Чорбар“. Искаш ли да видиш какво прави „Левски“, обясни майката на момчето.

То е удряно в главата многократно, продължава разказа си жената: „На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава.“

По думите на майката не за първи път тази група проявява агресия.

Преди месеци в градинка,  в квартал „Х. Димитър“, група от около 10 момчета напада семейството на пострадалия. Поводът – забележка.

„Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: „Деца, защо го правите? И скочиха: „Защо, проблем ли има? Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат“, разказва майката на пострадалото момче пред bTV.

При предишния случай семейството не подава жалба, сега обаче сигнализират полицията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.