Синът на Софи Маринова размаха среден пръст в мрежата след новината за ареста: Вярно е!

0

„За всички, които четете новината – „вярно е“. Така синът на Софи Маринова – Лоренцо, коментира новината за ареста чрез стори в Инстаграм, захапал свита цигара в устата си. Изявлението му идва часове след като новината бе съобщена. На сторито, Лоренцо размаха и среден пръст.

По-рано от днес съобщиха, че Лоренцо- синът на Софи Маринова е арестуван в София, след като у него било намерено бяло прахообразно вещество

Полицаитe от Пето районно при СДВР спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.

В автомобила бил и синът на Софи Маринова – 21-годишният Лоренцо. У него столичните полицаи намерили мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество.

Това не е първият сблъсък на Лоренцо със закона.

Преди година изпълнителят беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.