Финалист на „Мастър Шеф“ спипан за педофилия!

0

Финалист на реалити, известно и в България – MasterChef, е спипан за педофилия.

48-годишният Пол Дъглас Фрост някога е бил състезател в готварското шоу в Австралия. Според Post той е бил участник в първия му сезон през 2009 година

Фрост е малтретирал сексуално деца между 1996 и 2009 г.

Според The ​​New York Post 48-годишният е бил осъден в четвъртък, повече от 4 години след като е бил арестуван. Той бил признат за виновен за 43 престъпления за малтретиране на 11 деца в плувно училище в югозападната част на Сидни между 1996 и 2009 г, където е бил преподавател.

Съдия Сара Хъгет от Окръжния съд в Даунинг Сентър в Сидни налага максимален срок от 32 години, като отбеляза, че престъпленията на Фрост обхващат десетилетие и включва деца на около 10-годишна възраст. Педофилът е гледал произнасянето на присъдата му онлайн, не е присъствал в съдебната зала.

Съдия Хюгет подчертала, че 48-годишният мъж умишлено е създал среда, която улеснява неговото престъпление. Това включвало редовно говорене за секс, както и стимулиране сексуалната активност както със, така и между учениците в съблекалнята и складовото помещение на училището, съобщава Post  .

По време на делото станало ясно, че много от жертвите не са знаели какво е направил Фрост или са се страхували, че няма да им повярват, ако говорят. Най-малката му жертва е била на около девет години, когато е започнало насилието, докато най-възрастната е била малтретирана до 16-годишна възраст. Свидетелствата на жертвите описват подробно манипулацията на 48-годишния, насърчавайки явни дискусии за секс и мастурбация, които в крайна сметка са довели до физически контакт.

Фрост за първи път ще има право на условно освобождаване през юни 2047 г. след 24 години зад решетките.
 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.