Прокурорският син от Перник уринирал върху жертвите си

1

Васил Михайлов пребил за удоволствие бащата на Луиза Григорова на абитуриентския си бал

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е имал навика да уринира върху пребитите от него хора, докато те лежат безпомощно на земята, повалени от юмруците му. Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова е сред пострадалите от агресията на наследника на пернишкия окръжен прокурор Бисер Михайлов.

В началото на седмицата съдебният процес срещу 19-годишния пернишки бияч най-после тръгна с разпит на свидетели, след като девет предишни заседания по делото бяха проваляни заради странен бойкот от страна на призованите жертви на Васил Михайлов. Това наложи съда да разпореди принудително довеждане на свидетелите в съдебната зала, като четирима от общо призованите за разпит шестима души бяха докарани пред магистратите от полицаи, пише „Уикенд“.
„Васил Михайлов не само пребиваше безпричинно хора, но и се гавреше с тях – заснемаше видеоклипове, докато те се гърчат в краката му, за да ги унижи. Има няколко случая на

пребити и препикани от него хора.

Аз лично съм гледал видеоклип, на който едно момче е със свалени панталони, а Васил го налага с шутове по задните части. Накрая му казва, че би уринирал върху него, но в момента не може“, смая с показанията си срещу прокурорския син 25-годишния Никълъс Тодоров.
Миналата пролет младият мъж бил привикан по телефона от Васил Михайлов на детска площадка в Перник, известна като „Жирафа“. Там синът на Бисер Михайлов започнал да налага с юмруци Никълъс пред очите на приятелката му Белослава. Поводът бил, че дни по-рано младежът нарекъл гаджето на Васил „тая“. Според прокурорския син обаче, Никълъс бил пребит от него, тъй като

продавал наркотици на бившата му

любима Боряна, която към днешна дата също е свидетел срещу него. Преди няколко месеца Боряна обяви, че многократно е била пребивана от Васил Михайлов, а след като тя преустановила отношенията си с него, получила няколко заплахи, че ще бъде убита с цялото си семейство. Под давлението на Васил, още преди година Боряна станала свидетел по дело за търговия с наркотици, по което обвиняем е Никълъс Тодоров. Младежът твърди, че е бил подложен с делото от бащата на инквизитора си – окръжния прокурор от Перник Бисер Михайлов.
В съдебната зала беше осветен и друг побой, извършен от 19-годишния Васил Михайлов, за който до този момент липсваше информация. На 24 май м.г. прокурорския син

пребил бащата на актрисата Луиза Григорова

на абитуриентския си бал.
Красимир Григоров, таткото на популярната актриса, бил повален изненадващо и с един удар от прокурорския син, докато бил на пешеходна пътека в центъра на Перник, за да наблюдава абитуриентските балове. Нищо неподозиращият мъж получил силен юмрук под брадичката от Васил Михайлов, а свидетели на грозната сцена станали стотици абитуриенти и техните родители, както и няколко полицаи. Боят над таткото на Луиза Григорова бил заснет с мобилните телефони от приятели на прокурорския син, но последствия за агресора нямало.
Според разпитаните свидетели в процеса, агресивният наследник на окръжния прокурор Бисер Михайлов е

пребил над 30 човека в Перник

през последните 2 г., като повечето от жертвите му били бити без никакъв повод, просто за удоволствие.
Сред пострадалите от Михайлов – младши е бил и действащия полицай от Перник Калоян Евтов, който през 2019 г. задържал Васил и негов приятел по подозрение, че продават наркотици. Малко преди Калоян да бъде пребит от прокурорския син, неизвестни лица запалили личния му автомобил. Впоследствие Евтов бил преместен в София от началника на полицията в Перник.
Срещу Васил Михайлов се водят няколко дела за нанасяне на средни телесни повреди по хулигански подбуди, той е

подсъдим и за заплаха за убийство,

отправена към бившата му приятелка Боряна. Адвокатите на прокурорския син настояват процеса срещу 19-годишния агресор да мине по съкратена процедура и той да признае вина, срещу която да бъде осъден на 2 години затвор. Васил Михайлов обаче вече е лежал почти година в ареста, а наблюдаващия прокурор по делото Георги Иванов не е съгласен на сделка с обвиняемия.
В съда прокурор Иванов призна, че през последната година срещу него постъпили десетки сигнали от Васил Михайлов и дори майка му Биляна, в които се твърдяло, че той имал негативно лично отношение към 19-годишния агресор и се призовавало прокурора да бъде сменен с друг. Заради това обвинителят Георги Иванов сам поискал от Инспектората на Висшия съдебен съвет да се произнесе дали делата му са разпределяни на случаен принцип, като от ВСС се произнесли в негова полза.

1 Коментар
  1. Петко казва

    Махни се от тия гнйсни отрепки Такови до кьт са ти адвокати само пари ще даваш и ще лежиш малкия таковец шмьрка и го ебьт и си плаща а парите ги взима от такива като теб

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.