Аларма до МВР: Божан Лихваря пазарува гласове за Емил Димитров – Фаса

0

Божан Лихваря купува гласовете на ромите в Етрополе в полза на Емо Фаса и неговия братовчед – кандидатът за нов кметски мандат Димитър Димитров, разкри ексклузивно източник на Alarma.bg от старопланинския град.

Ромите тук твърдят, че са си изгубили личните карти и искат да си вадят служебни бележки от Районното управление на полицията, за да могат да гласуват.

По неофициална информация, обаче, картите им са при престъпници като Божан Лихваря, а циганите са част от схемата с контролирания вот. Сигналът е подаден от централата на БСП, подчерта информаторът ни.

Владимир Александров се изправя днес на балотаж в Етрополе срещу Димитър Радославов Димитров, братовчеда на бившия депутат от СИК Емил Димитров – Емо Фаса. На първия тур Александров води с повече от 5% пред братовчеда на Емо Ротманса, както е другият прякор на компрометирания бивш народен представител.

Целта на фамилията на Фаса е да опази властта на своя роднина, а оттам и икономическите лостове за лично обогатяване, категорични са източниците на Alarma.bg от Етрополе.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.