Alarma.bg пита: Емо Фаса ли командва прокуратурата в Етрополе?

0

Злополучният бивш депутат Емил Делчев Димитров, познат като Емо Фаса, е реалният господар на прокуратурата в своя частен град Етрополе, алармира пред Alarma.bg местен бизнесмен, пострадал от беззаконията на разпищолилия се милионер.

Както писахме, Емо Фаса е напуснал луксозното си обиталище в Халкидики, за да „организира“ изборите на 29 октомври в Ботевград и околията. Разбирай, да направи така, че неговата фамилия да яхне местната власт за още 4 години схеми, дажби и разпродажби.

Каквато и беля да се случи около Емо Фаса, Районната прокуратура в Ботевград и териториалното отделение в Етрополе са глухи и слепи, защото бившият депутат е истинският обвинител №1 тук, ядосва се информаторът ни, по разбираеми причини настоял за анонимност.

Държавното обвинение пуска покрай ушите си всички сигнали срещу сикаджията Емо Фаса и властната му рода. На местно ниво се твърди, че Фаса е в особено близки отношения с прокурор, чието име засега ще спестим.

Че и как иначе, нали кметът на Етрополе Димитър Димитров му е братовчед. Затова и целият бизнес в община Етрополе е в техните ръце, няма обществена поръчка, която да пропуснат, категоричен е информаторът ни.

Феодалът, познат и с прякора Емо Ротманса от годините на цигарена контрабанда, дотам си е повярвал, че дори заплашва с прокурорско преследване всеки, надигнал глас срещу безобразията на фамилията, подчерта източникът на Alarma.bg.

Очаквайте продължение само в Alarma.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.