Полицаи свидетели закопаха Семерджиев!

1

Полицаи се явиха на разпит пред Софийския районен съд по делото срещу Георги Семерджиев за шофиране с фалшива швейцарска шофьорска книжка.

Като патрулна двойка те са спрели Семерджиев на 14 февруари 2022 г. – близо пет месеца преди катастрофата на бул. „Черни връх“, около полунощ след минаване на червено на бул. „България“. Тогава, по думите им, след като го спрели, той им представил швейцарска шофьорска книжка.

„Беше през тъмната част на денонощието, няма как в извънработно време да се извърши такава проверка и само описахме номерата на документа“, заяви пред съда единият от свидетелите. На място Семерджиев се сдобил с един акт – за минаване на червено. Впоследствие вътрешна проверка установила, че книжката е фалшива и бил съставен още един акт на подсъдимия – за неправоспособност. 

Справката дали книжката е истинска, е направена чак след катастрофата с две жертви на бул. „Черни връх“, стана ясно още в съдебната зала от показанията на свидетелите. 

Заседанието се отлага за 10 ноември. Тогава трябва да стане ясно и от експертиза дали книжката е фалшива. Експертизата се е забавила, защото документът бил в другото дело срещу Семерджиев и се наложило да се търси около два месеца.

1 Коментар
  1. Сашо - Перник казва

    !!! надежда дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. Мангалка със зло изражение. Най точното определение. Вещица или Сатанист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист.
    ………………………………………………………………………………………………………………….
    !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ……………………………………………………………………………………………………………………………… !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ……………………………………………………………………………………………………………………………… !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.