Софиянка намери колата си със спукана гума и бележка: Кучето или колата и зъбите

0

Жена откри бележка със заплахи, прикрепена към автомобила й. Светлито Павлова е заварила автомобила си надран и с продупчена гума, пише Глас нюз бг.

Освен това имало и оставена бележка, на която е написано следното: „Кучето или колата и зъбите“. Вандалският акт е извършен в столичния квартал „Младост“.

„В петък (7:30 ч.) заварих колата ни в това състояние, имах и бележка с ултиматум, в която както се вижда, открито се засяга кучето ми. Не съм очаквала подобно държание и отношение“, пише жената в мрежата.

Павлова няма обяснение защо е сторено това на автомобила й, както и каква е причината за заплашителната бележка. Тя твърди, че не е изпадала в пререкания със съседите си.

„Причината за извършеното – непонятна. Човекът, който смее да заплашва моето здраве и здравето на кучето ми – ще го нарека ехиден. След като аз не съм изпадала в пререкания с никого от съседите, не съм получила оплаквания, че кучето пречи по какъвто и да е начин на съседите, за мен това не е нормално отношение при наличие на каквото и да е недоволство“, добавя жената.

Жената споделя, че на този етап не може да се установи кой е извършителят, тъй като липсват записи от камери за видеонаблюдение. Тя вече е сигнализирала в полицията за случая.

„Тревожи ме фактът, че след като кучето ще си остане вкъщи, извършителят ще намери начин непряко да се погрижи да му се случи нещо – визирам да го отрови. Бъдете внимателни, какво ядат кучета Ви, когато са навън. В опит да се застраши животът на моето куче, не искам да страдат невинни кучета и хора, които нямат вина за чуждото зложелателство. Бъдете бдителни и ги пазете, защото те са част от нашите семейства и не ми се мисли, ако някои причини загубата им“, завършва публикацията си Павлова.

Потребители на Фейсбук посъветваха потърпевшата да постави видеорегистратор в автомобила си, който да заснема какво се случва около возилото.

„Сложете си видеорегистратор в колата и ще имате потоянно заснемане около колата! И ще разберете кой е този смелчага, дето пише като първолак!“, написа Антон Руевски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.