Насилникът Емран преби приятелката си и я острига, грозят го 10 г. затвор

3

Прокуратурата в Свищов повдигна обвинение за три престъпления срещу 28-годишния Емран Е., който преби и острига до кожа жената, с която живеел на семейни начала, а след това я разведе по улиците на града, за да я унижи.

Насилникът ще отговаря за нанасяне на лека телесна повреда, за което се предвижда една година лишаване от свобода или пробация, принуда в условията на домашно насилие – от 3 до 10 години лишаване от свобода и хулиганство при изключителен цинизъм – до пет години лишаване от свобода.

Разследването на поредния шокиращ случай на домашно насилие се води под ръководството на Районната прокуратура във Велико Търново, съобщиха от държавното обвинение. Сигналът е подаден на 13 септември в 11.10 часа в полицията в Свищов от началника на отдел „Закрила на детето“ към Дирекция „Социално подпомагане“. 

От проведените действия по разследването е установено, че пострадалата жена се разделила с предишния си приятел и в началото на август наела квартира в крайдунавския град, в която заживяла на семейни начала с Емран Е., заедно с двете си деца. В средата на август обаче изоставеният любовник причинил телесна повреда на новия любим на жената, за която в последствие Емран обвинил нея.

На 10 септември 28-годишният мъж казал на жената, че ще се махне от града и тя трябва да гледа децата сама, но получил отказ Тогава той я издърпал за косата и я ритнал няколко пъти в областта на единия крак.

Два дни по-късно Емран казал на приятелката си, че му трябват пари за адвокат, за да осъди бившия ѝ приятел за причинената му от телесна повреда, като я обвинил, че тя има вина за това. В последствие я принудил да избира дали да ѝ отреже косата или да я убие. След което с машинка я подстригал нула номер. По-късно през деня я извел по улиците на града, за да покаже, че е остригана. На следващия ден пострадалата потърсила помощ в отдел „Закрила на детето“ към Дирекция „Социално подпомагане“.

Малтретираната жена е настанена в кризисния център във Велико Търново заедно с двете си момичета, едно от които е дъщеря на Емран.

По досъдебното производство са извършени необходимите процесуално-следствени действия – разпит на пострадалата и освидетелстване на същата, разпит на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза, изискани са социални доклади, като предстои извършване и на други процесуално-следствени действия.

С постановление от 14 септември на наблюдаващ прокурор Емран Е. е привлечен в качеството на обвиняем за три извършени престъпления – лека телесна повреда в условията на домашно насилие, принуда в условията на домашно насилие и хулиганство, което по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм.

От прокуратурата ще внесат искане до Районен съд-Свищов за вземане на мярка за неотклонение „задържани под стража“. 28-годишният мъж вече е осъждан за престъпление против собствеността. Той не признава вината си за наказателната акция. 

Кметът на Свищов Генчо Генчев обясни, че полицията е действала изключително бързо. Преди няколко месеца насилникът и едно от децата са поискали общинско жилище. Детето било в риск и администрацията им осигурила такова. Насилникът се грижел за детето сам, добре при това, посочва кметът. Кметът уточни, че ще изчакат решенията на съда, но при всички случаи той ще трябва да освободи жилището.

Разследването продължава.

3 Коментара
  1. Сашо казва

    !!! надежда дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе.

  2. Сашо казва

    !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ……………………………………………………………………………………………………………………………… !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ……………………………………………………………………………………………………………………………… !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.!!!

  3. Сашо казва

    тая убавицата надка дойчева е чистокръвна мангалка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.