Смут във Велико Търново: Дърт мераклия тормози млади момичета

0

Дамите в Старата столица пропищяха от тормоза на дърт мераклия, става ясно от публикации във Фейсбук. Според информацията на жената, качила тревожния пост в мрежата, неидентифицираният мъжки обект със странно поведение притеснява с действията младите представителки на нежния пол във Велико Търново.

Преди да тръгне да обикаля из града на лов за „жертви“, които да снима и да тревожи, той се качвал в автобус №10 от Самоводене, слизал понякога и в Горна Оряховица. По думите на жената, публикувала предупреждението, както и снимки и видео на наглеца, той непрекъснато снимал дамите с телефона си, а ако му се направела забележка, ставал особено арогантен и дори агресивен. Крещял и псувал жертвите на фотонападенията му.

Ето какво предупреждава Виктория Цонева от профила си във Фейсбук, споделено и в групата „Дивотия до шия във Велико Търново“:

„Субект от мъжки пол, движещ се в автобус №10, засичам го да се качва на Самоводене, а да слиза в Горна, също и във Велико Търново. Постоянно снима с телефона си момичета. При направена забележка стана агресивен и започна да псува и вика по мен. Отдавна го дебна да си направим селфи и да разглася колко е нагъл и безочлив. Надявам се да попадне на някой татко да му счупи телефона в главата“.

Оказва се, че мъжът не е непознат за местните хора. Моментално доста момичета се сещат, че са притеснявани от мераклията:

„И тук ли стана известен? От Самоводене е! Той не е само нагъл, той е луд! Години наред тормози момичета и остава безнаказан! Законите го пазят!“, пише Кристияна Н.в мрежата.

Жените в известното село Самоводене, до Велико Търново, също са жертви на мъжа, и то от години, допълва картинката и Ивайла Г. „Съдили сме го и лично сме се разправяли, но резултат няма. Не е нормален човекът и момичета го отнасяме най-редовно“, добави тя.

Силвия Маринова пък пише, че преди месец същият мъж я е снимал в парка „Никола Габровски“ във Велико Търново. „Преди месец го видях да ме снима най-нагло – без опит да се прикрие даже. Това се случи в парка на Габровски. Когато видя, че го поглеждам, тръгна да бяга и се качи на първия автобус, минал на спирката“, добавя жената.

Друг гражданин пък известява, че човека има ментални проблеми и по тази причина полицията е безсилна. Обикновено го задържат за 24 часа, след което го пускат. Проблемът обаче бил, че понякога е агресивен и често носи оръжие в себе си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.