Убита ли е учителката от Пазарджик, чийто труп бе открит в Приморско?

0

Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо четири денонощия след смъртта ѝ в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно. Въпреки, че до тялото е намерена чантичката ѝ с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният ѝ телефон.

Вчера жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка ѝ сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в Реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане – на ул. „Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж, съобщава Флагман.бг. Според медията жената е Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.