Без колан и с бясна скорост: 19-годишен шофьор загина при тежката катастрофа

0

19-годишният Емилиян Дживанов е шофьорът, който загина при тежката катастрофа снощи малко преди полунощ на пътя Карнобат-Айтос, в района на разклона за село Пирне, пише „Флагман“.

Местните жители са шокирани от новината за смъртта на младежа. Тази година той бил абитуриент, имал мечти и искал да се развива.

До 8-ми клас учил в СУ „Никола Вапцаров“ в Айтос, след което заминал да учи в бургаско училище, където тази година се е дипломирал. В момента не се занимавал с нищо, обмислял да се запише студент в Бургас.

Късно снощи младият мъж управлявал с бясна скорост БМВ 320 с бургаска регистрация, загубил контрол над возилото, изхвърчал от пътя, първо се забил в крайпътно дърво, а после се преобърнал в земеделска нива.

Той имал само една година стаж зад волана. Заедно с него пътувал негов авер – 19-годишният Петър С. от Айтос. Двамата били много близки приятели, израснали заедно от малки.

В момента Петър е настанен за лечение в УМБАЛ „Дева Мария“ – с болки в областта на главата и общи охлузвания, без опасност за живота.

Емилиян не е ползвал предпазен колан, докато шофирал. По тази причина тялото му е открито извън колата, най-вероятно изхвърчало от купето при преобръщането на автомобила.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.