BILD за убийството в Цалапица: Близнаците укривали извършителя Рангел 4 дни

0

В продължение на цели 4 дни близнаците Борислав и Валентин, които са помогнали за заравянето на трупа на 24-годишния Димитър Малинов, са укривали убиеца му Рангел Бизюрев в дома си. Това става ясно от публикация в германската медия bild.de.

Твърди се, че след зверското убийство и скриването на трупа на Димитър на 20 юли се е наложило братята да приютят изверга, докато стане време той да си хване полета обратно за Германи​я на 24 юли, за когато е имал предварително закупен самолетен билет. 

До с​​офийското летище той бил закаран от същия човек, който на 10 юли при пристигането му в България е посрещнал Рангел и го е транспортирал до селото, цитира Марица.

Според него Бизюрев е имал множество видими наранявания по дясната ръка, които той не успял да си обясни. Ръката му дори била синя и подута, а той не можел да я движи нормално. 

Основната версия за убийството, по която се работи към момента, е, че жертвата и Рангел са имали неуредени сметки. Майката на Митко – Атанаска Бакалова, също проговаря пред Bild: „Говори се, че са спорили за гаранция за някакъв кредит. Но за такова нещо човек не убива и не заравя някого в земята като мъртво животно“, споделя с огорчение жената. 

Към момента Рангел Бизюрев се издирва и няма да може да напусне пределите на Германия заради издадена европейска заповед за арест.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.