В Бургас: Снимаха извратеняк да мастурбира докато шофира

0

Хванаха мъж, който търка жезъла докато шофира.

Онанистът е засечен да лъска бастуна, докато шофира лек автомобил Тойота в бургаския ж.к. „Възраждане“. На видео се вижда как водачът на колата с бургаска регистрация се облекчава с едната ръка, а с другата държи волана.

На безсрамникът му се стъжни от публичната изявата, след като бе изловен и заснет от будна гражданка, докато преминавал няколко пъти през ул. „Дебелт“, след което бе изтипосан пред целия свят в нета.

„Докато събирах прането забелязах червената Тойота. Не знам защо се загледах точно в тази кола. Видях как мъжът мастурбираше и в същото време шофираше. Събрах прането, след което се прибрах вкъщи и след 3-4 минути реших да изпуша една цигара на балкона. Телефонът беше в ръката ми, когато отново видях Тойотата да преминава и успях да я снимам. По улицата минаваха и пешеходци, които явно се прибираха към дома след бурята, и вероятно са се разминали със „странния“ шофьор. Подобни извратени прояви навеждат на мисълта, че този човек, който е може би около 35-годишен, явно е психически неуравновесен. Едва ли се прибира от фитнес и си клати шейка“, разказва очевидката, цитирана от „Флагман“.

„Какво ще стане, ако утре започне да напада жени, за да задоволи сексуалните си нужди?“, пита още авторката на видеото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.