Брат на полицейски шеф загази с наркотици, извадиха го с белезници от БМВ

0

Братът на високопоставен началник от системата на МВР буквално „изгърмя“, след като реши, че може да „мине метър“, отказвайки да бъде тестван за алкохол и наркотици. Той е бил спрян случайно на несебърската улица „Дюни“ №21 от колеги на своя брат, работещи в тамошното районно управление.

Вчера баровецът бил зад волана на БМВ 530, около 15 часа, когато му показали стоп-палка за проверка. Близкият сродник на полицейския шеф от Бургас очевидно се е държал неадекватно по оживените с туристи улици и нещо повече – със сигурност поведението му не е съответствало на нормалното в присъствие на патрул, съобщава „Флагман“.

Това е причината да бъде предприета следваща стъпка, с цел предотвратяване на престъпление с фатален край. Водачът на бавареца – 35-годишният бургазлия е бил обискиран, откаран е в ареста за 24 часа, а в наетата от него квартира в затворен комплекс в Слънчев бряг, е извършено претърсване.

Ето какво пише в полицейската сводка: „Намерени и иззети: плик със суха зелена тревна маса / канабис/, две саморъчно свити цигари със суха зелена тревна маса / канабис/ и контейнерче с кафяво твърдо вещество с неправилна форма / хашиш/“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.