Роми превзеха апартамента на Нора Нова на „Оборище“

0

Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата софийска улица „Оборище“, който остана без наследници след смъртта на певицата и светска дама Нора Нова. Таборът, населил се в тузарската кооперация, в която има немалко знаменити обитатели, създава проблеми на съседите. Това пише в. „19 минути“, цитирайки една от живеещите в блока на ул. „Оборище“ – тв легендата Маргарита Михнева.

Попитана дали настаняването на ромската фамилия от незнаен произход е самоволно, авторката на безброй репортажи, разследващи сделки на имотната мафия уточни, че е проверила документацията и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки.

Маргарита Михнева

Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не притежават финансови възможности да платят за апартамент, струващ поне 1 милион лева, ако се съди по раздрънкания им автомобил и вехтите дрехи. Михнева допуска, че някой може би използва ромите, за да прогони останалите обитатели на апетитния имот – огромната част от тях хора в третата възраст. Така може би се надява да изкупи на безценица или поне доста по-евтино от нормалното техните апартаменти.

Напомняме, че докато Нора Нова беше жива, двете с Маргарита Михнева водеха жестока междусъседска война. Спорът между двете устати дами с визонени палта възникна първоначално заради паркиране в задния двор на кооперацията, която и двете обитаваха. Михнеава и Нора Нова си размениха и остри реплики в предаването „На кафе“, след което спряха даси говорят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.