25-годишен шофьор прати в болница цялото си семейство в Силистренско, сериозно пострада и той

0

25-годишни мъж и жена и четири деца на възраст между 1 и 17 години са ранени след тежка катастрофа край силистренското село Кайнарджа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден вчера около 17.20 часа. 

По първоначална информация лек автомобил „Шевролет“, управляван от 25-годишния мъж с несъобразена скорост, е напуснал платното на прав участък и се е преобърнал в крайпътна канавка.

В колата, освен водача, са пътували съпругата му – също на 25 години, двете им деца – момиче на 2 г. и момче на 1 г., както и момче и момиче на по 17 години.

Вследствие на удара в МБАЛ-Силистра са настанени водачът, съпругата му и 17-годишното момче, за живота на които има опасност.

2-годишното момиче е оставено за наблюдение заради сътресение на мозъка в Силистренската болница, а едногодишното му братче е транспортирано в болница във Варна с травма на белия дроб. Само с охлузни рани е 17-годишното момиче.

Припомняме, че по данни на Областната дирекция на МВР през юни на територията на Силистренска област са настъпили 27 пътнотранспортни пътешествия (ПТП), като 10 са тежки. В тях е загинал един човек, а ранените са шестима. Причината за всички ПТП през юли в Силистренско е шофиране с несъобразена скорост.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.