Отмъщение! Асфалтираха паркирана кола в Бургас

0

Жена намери колата си залята с битум. Грозното престъпление е извършено в бургаския жк „Възраждане“, където е бил паркиран автомобилът Фолксваген Поло, алармира собственичката К. Петкова, цитирана от „Флагман“.

„Паркирах колата в неделя вечерта на ул. „Раковски“, до детската градина. Беше оставена като по учебник – без да пречи на никого, нито е била пред гараж или на нечие място. Тази сутрин я открих в това състояние. Предполагам, че се е случило или снощи, или предната нощ, тъй като вчера не съм ходила до нея и няма как да знам със сигурност“, разказа Петкова.

Тя е възмутена и не може да си обясни кой и защо би й го причинил това.

„Лошото, което вършиш днес, утре се връща на най-близките ти“, обръща се тя към извършителя.

Подобни престъпления не са чужди за жк „Възраждане“. Заради проблема с паркирането често хората припознават паркоместата като свои. И ако някой друг реши да остави колата си там, напълно възможно е да я намери със счупени стъкла, пукнати гуми или залята с боя. Не е ясно дали „асфалтирането“ на въпросната кола е подобно отмъщение.

Пострадалата вече е подала сигнал в полицията. В района има и камери за видеонаблюдение, като се надява извършителят да е бил заснет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.