Внучката на актрисата Виолета Донева 54 пъти наръгала баба си! Грози я доживотен затвор

0

Повдигнаха обвинения на внучката на известната актриса Виолета Донева – Ивет Стайкова за бруталното убийство на баба й, което е извършено по особено мъчителен и жесток за жертвата начин и с особена жестокост. 

Последната експертиза, която се чакаше бе на трупа на Донева и целеше да покаже дали актрисата се е мъчила, когато е умирала. За съжаление отговорът е „да“. През цялото време е осъзнавала какво й се случва и е усещала неописуема болка през цялото време.

Източник на „България днес“ в Софийската градска прокуратура каза, че Ивет много добре е осъзнавала какво извършва, какви са последиците от това, което прави и по всяко едно време е можела да се сдържи на убие баба си, но не го е направила. Относно самата смърт каза, че е била безскрупулно жестока и мъчителна. Деянието е извършено с рядко и нечесто срещана агресия.

Внучката на убитата актрисата Виолета Донева е вменяема, психиатри я заковаха и отива на съд

Вечерта на 19 октомври Ивет и Виолета са сами в жилището на баба й. Според обвинението Ивет взема кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанася общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на баба си, 6 от които засегят жизненоважни органи.

Припомняме, че 79-годишната актриса бе открита мъртва в дома си в столичния квартал „Изток“ на 22 октомври миналата година. Сигналът до тел. 112 е подаден от нейни съседи, които забелязват, че от няколко дни Виолета не е излизала от вкъщи. За да влязат в апартамента, полицаите разбиват вратата и попадат на безжизненото тяло на актрисата. По трупа на Донева криминалистите веднага забелязват видимите следи от насилие.

Не след дълго Ивет Стайкова осъмва в ареста.
Ако бъде призната за виновна внучката я грози доживотен затвор. Предстои да бъде насрочена дата за делото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.