Емили Тротинетката ще лежи в мъжки затвор при ефективна присъда

1

Даниел Йорданов или както е по-известен като Емили Тротинетката бърза да се подложи на операция за смяна на пола, защото има реална опасност да влезе зад решетките и предпочитат това да е в Сливенския затвор, пише „Галерия“.

Делото, в което тя е обвиняема заедно с Тодор Чалъков – Куката, Петко Караилиев – Чеченеца и Стоян Карапалов започва до дни. Подсъдимите се изправят пред Темида за хулиганство след гавра с вързания като куче Денислав Димитров, когото развеждаха из пловдивски мол с колан, вързан за шията.

Тротинетката играела роля на господар и държала каишката, а Чеченеца и Куката давали команди. Те заснели гаврата, която се появи в интернет при поредния опит на Тротинетката да бъде популярна. Тримата може да получат до пет години затвор, но не е ясно в какъв затвор ще излежава наказанието си Емили, ако бъде осъдена ефективно. Тя определя себе си като жена, но всъщност е мъж и според магистрати би трябвало да лежи в мъжки зандан.

Българският закон не се интересува как човек се самоопределя, а какъв е полът му в документите за самоличност. През февруари тази година Върховния касационен съд забрани транссексуалните хора да променят по юридически път пола си.

Единственият изход е Тротинетката да си смени пола оперативно. Според нея това ще се случи най-рано през есента или най-късно през пролетта на следващата година. В момента Емили  събира необходимата сума, за да се сдобие с вагина. Тя сподели, че са необходими около 20 000 лв.

1 Коментар
  1. Жоро казва

    Бах маамо, да дадеш 20 бона да ти отрежат оная работа! Опомнете се бе хора!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.