След като сгази братя Бериша в „Люлин“: Любо Носа нае топадвокат да го измъкне

0

Пребитият от двама криминално проявени братя в столичния квартал „Люлин“ Любомир Велков – Носа, нае топадвокат, за да се измъкне от кафеза.

За да го извади от следствения арест пред Софийския градски съд застана адвокат Илиян Василев, който в последно време се изявява като защитник на страховития несебърски бос Димитър Желязков – Очите.

След заседание, продължило 6 часа, СГС реши да остави в ареста Велков, след като уважи искането на прокуратурата, която счита, че той умишлено е блъснал автомобила на тримата братя Бериша.

31-годишният Любо е с повдигнато обвинение за умишлено причиняване на пътнотранспортно произшествие и нанасяне на тежка телесна повреда. Младият мъж е нападнат и пребит от братята Александър, Михаил и Анджело Бериша пред блок 204 в „Люлин“. След като успява да се измъкне от братята, Велков се качва в луксозния си джип „Мерцедес“, връща се пред пицарията, където тримата вечерят, и ги гази. Минава през крака на Александър, който по-късно е ампутиран в „Пирогов“.

В „Люлин“ недоумяват защо в ареста е само Любомир, но не и тримата братя биячи. Те, както и Любомир имат всевъзможни криминалистически регистрации. В квартала има мълва, че разпространяват трева, кокаин и амфетамини. Спорили са за наркопазар, но в конфликта има замесена и жена, която е била интимна с тях и не могат да си я поделят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.