Убиецът на Евгения: Какво ще си кажат хората, като разберат, че жена ми изневерява?

0

„Какво ще си кажат хората, като разберат, че жена ми изневерява“. Така се вайкал Орлин Владимиров пред приятелите си. Това разказа на петъчното заседание на Софийския градски съд неговият кумец Тихомир Матеев. Свидетелят сподели още, че преди Евгения Орлин имал 3 връзки, които приключили заради изневяра и че бил разочарован от жените. 

Орлин е подсъдим за убийството на съпругата си Евгения. Тя изчезна през есента на 2021 г. По-късно тялото й бе открито в куфар край Перник. 

Любовник

Заедно с Орлин подсъдим за убийството е и баща му Пламен, който му е помогнал да прикрие престъплението. Матеев разказа пред съда как кумът му се обадил и казал, че Евгения е изчезнала. Помолил за помощ да я търсят. Казал, че тръгнала на фитнес и повече не се върнала. Предполагал, че може да е отвлечена или пък да е избягала с любовник. На Матеев обаче му направило впечатление, че Орлин избягвал срещите си с него, когато всички търсели Евгения. Свидетелят се учудил и че кумът му отказал да се подложи на детектор на лъжата. Пред съда се яви и друг приятел на подсъдимия – Явор Любенов, който е и негов кум. Той разказа как след изчезването на Евгения с жена му ходили в дома им. Дори му дали да пие успокоително. По думите на Любенов 6- годишният син на Евгения питал дали майка му се е прибрала. Първоначално Орлин не му казал, че е изчезнала, но после му обяснил. Тогава детенцето поискало и то да се включи в търсенето на мама.

Раздяла 

Пред съда в петък показания даде и бивша приятелка на Орлин – Ива Здравкова. Жената разказа, че когато Владимиров видял неин чат с друг мъж, побеснял и двамата се скарали. Орлин избухнал и хвърлил обувката й през прозореца. Изгонил я. „На другия ден дойдох с баща ми в жилището на Орлин“, каза Здравкова. Събрала си нещата и си тръгнала. Оттогава не поддържала отношения с него. Свидетелката каза, че двамата се разделили, защото тя искала брак и деца, а той не. Пред съда показания дадоха и две поемни лица, съседи на Владимирови. Те разказаха как Орлин ги завел с полицаите и им показал пътя, по който минал, за да изхвърли телефона на жена си в тревна площ на няколко пресечки от дома му. Едното вещо лице каза, че камери са запечатали Орлин в района. Бил с колело и носел шапка. Той разказа и че полицаите правили оглед в дома на Владимирови. Търсили камери, скрити в детски играчки. На следващото заседание ще бъде разпитана майката на Орлин – Боряна. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.