Пламен Галев щял да присъства на погребението на Геле

0

Пламен Галев е трябвало да присъства на погребението на Ангел Христов – Геле, затова близките са се опитали да побързат с погребението и ритуалът да бъде извършен в пълна тайна. Двамата са били изключително близки и бившият командос е понесъл загубата на „брат“ си много тежко.

Хора от ъндърграунда твърдят, че не били изненадани, че Геле се намира в Ресилово, защото докато Интерпол ги издирва по целия свят, те поне веднъж годишно прескачали до България, като отсядали в имението си, писа „Галерия“.

Единствено МВР се изненада и все още не може да разбере кога и как Геле е влязъл в България. Пламен Гелев ще провери кой е подал информация за смъртта на Ангел.

Двамата командоси били много умни комбинативни и имали верни приятели в България, които нямало да ги издадат при никакви обстоятелство. Именно към тях са се обърнали роднините на Геле след трагедията. Имението им в дупнишкото село е построено като бункер от бетон и желязо, но освен видимата част, имало и скрита. От постройките и двора били изградени огромни помещения и тунели, които водили на километри от Ресилово. Още когато планът бил проектиран, Галеви наблегнали на сигурността, а не е на красотата.

Архитекти са категорични, че сградите могат да издържат на стрелба със снаряди.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.