Нов СКАНДАЛ гръмна във федерацията по плувни спортове /ВИДЕО/

0

След проведен турнир „Пирин“ Благоевград, на 05-07.05.2023г в гр. Благоевград, в социалните медии е публикуван подигравателин клип „Поздрав за кучките“ от състезателки на СК “Торпедо“, към всички съдии, организатори, треньори и конкуренти по време на международно състезание. За скандала първи в социалните мрежи даде гласност тик ток звездата и влогър Балан.

Победата първоначално е присъдена на дуета на СК Левски Спарта 2000. След подадена контестация от страна на Дуета на “Торпедо” главния съдия отнема златния медал от Левски и го присъжда на второто място. Покрива ли се скандала или се толерира подобно поведение от Федерацията по плувни спортове ?

Публикувания от победителките клип е: „Поздрав за кучките“ Подобни прояви не отговарят на високите критерии за етично поведение на елитни състезатели, имащи право да представят Република България пред света. Това ли е лицето на България и защо такова поведение? Такива ли деца трябва да представляват България на международни форуми? Припомняме че, преди няколко месеца за поведение състезателки от друг клуб бяха лишени от правата си да представляват България на международни форуми.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.