Мъж умишлено блъсна и влачи автомобил на общински съветник

0

39-годишен собственик на фирма за дърводобив умишлено блъсна и влачи лек автомобил и шофьора му в центъра на град Антоново. Инцидентът е от неделя сутрин. Цяло чудо е, че няма пострадали. Оказва се, че това не е първата такава проява на дървосекача. Той обаче никога не е бил задържан, въпреки редицата образувани производства срещу него. Блъснатият мъж се оказа общински съветник.

„Взимам си кафе от автомата, завивам по улицата и ме застига черен джип. Видях на огледалото, че ме наближава с не много голяма скорост. И ме удари един-два пъти. Тегличът се впи в неговата предница, натисна педала на газта. Опитах се да завия към вкъщи, но колата беше неуправляема. Успях да скоча и застанах на платното на центъра. Завъртя джипа към мен и тръгна да ме гази, а аз се мушнах между спрени коли”, разказва Васил Богословов пред Нова тв.

Джипът е управляван от Вейдат Расимов – местен дървосекач, с който общинския съветник е имал спречкване и предишен път.

„На 3 февруари бях нападнат от същото лице с метална щанга и едва се откачих и оживях. Успях да избягам по някакъв начин”, споделя още Богословов. Той предполага, че агресията на мъжа е породена от дейността на Васил като общински съветник.

Проверка показа, че Расимов има шест производства – за каране на кола с чужди номера, за шофиране без книжка, унищожаване на чуждо имущество, съден е и за незаконна сеч.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.