Мис Линда най-добра в садо-мазо услугите, търсят я политици и полицаи

0

Компютърните специалисти безапелационно са изместили строителите като най-постоянни клиенти на проститутките в апартаментните публични домове.

„Те изкарват добри пари и напоследък са много активни. Строителите пък много намаляха в София, освен това парите им паднаха драстично и търсят повече момичета по-нисък клас директно от улицата“, обясниха софийски сводници.

Според тях следващата много сериозна група клиенти са чужденците, особено тези, които са в краткосрочни или пък няколкомесечни командировки в София.

Като цяло обаче бизнесът с жива плът се е сринал драстично в кризата, а в последните 12 месеца абсолютно са променени и големите играчи. Хора като Митко Полицая, Иво Турчина, Румен Лонгура и Иво Малкия, които дълги години контролираха тотално проституцията в столицата, вече не са в играта.

В момента най-оборотните двама държат 100-тина момичета среден клас, които се предлагат в т. нар. апартаментни бардаци. Те са собственици на барове, имат 4-5 апартамента, от които най-оборотни напоследък били тези на ул. „Врабча“ и на ул. „Гургулят“. Те са силоваци, рекетьори, бият и глобяват момичетата.

Други предлагат уж масажи, но там са същите момичета, които са регистрирани в публични домове в града, обяснява Иво Величков.

Около 20 проститутки работят и за една възрастна дама, известна като Мис Линда. Тя има два бардака. При нея се предлагат садо-мазо услуги, а сводници твърдят, че нейни клиенти са известни политици и дори служители на МВР.

Въпреки ареста си след разследване във в. „24 часа“ и Митко Русия е запазил известни позиции в този бизнес. На него в момента се отчитали 50-ина момичета в столицата, като парите се събирали в понеделник и сряда.

Като се изключат всички по-значими играчи, „шанъджиите“ и компаньонките, които не плащат на никого, представляват около 30 процента от пазара.

Сводниците твърдят, че проститутките в София, между които и студентки, които се продават по два пъти в месеца, за да си помогнат финансово, са около 5000, а от столичната полиция уточняват, че в последните 10 години са регистрирали в града общо 2300 жрици на любовта.

Огромната част от тях се продават на тарифи между 60 и 100 лева на час за стандартен секс.

До 5000 подкуп за полицейска защита

„От 2500 до 5000 лева на месец се плаща на куките (полицаите – бел. авт.), за да не те закачат. Такива суми се дават на ниво Софийско, а в районните не повече от 500 на месец. Бизнесът много падна, навремето в Софийско сме плащали по 15 хил. на месец“, разказва сводник, който настоява да остане анонимен.

Той обясни, че най-силните години в проституцията са били между 2004 и 2007 г. Тогава един добър апартаментен бардак изкарвал и до 35 хиляди лева на месец. В момента много силен публичен дом с мъка можел да донесе на собственика си до 10 хиляди лева за 30 работни дни.

Еротик баровете пък, от които навремето се печелило и по 150 хиляди лева на месец, в момента разчитали силно на продажбите на алкохол, както и на почерпките, които клиентите правят на компаньонките.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.