Истина или слух?! Изчезналият преди 60 дни Емил Боев бил видян в София, полицията не проверила

0

Изчезналият преди 61 дни в Перник Емил Боев е бил забелязан в София на бул. „Патриарх Евтимий“. Такъв сигнал е получила майката на младия мъж Иванка Стоянова, съобщи тя пред NOVA.


Сигналът дошъл от жена по телефона, която казала, че млад мъж с външния вид на Емил е видян на „Патриарх Евтимий“ и бил дезориентиран и се движел към Петте кюшета. Сигналът е от последните дни. Не е имало обаче проверка от полицията, защото били минали повече от 24 часа откакто приличащият на Емил мъж е бил забелязан.

Полицията не е претърсвала хубаво в Перник, само един малък язовир е проверен, добави Иванка Стоянова. Според нея синът й може да е изведен в чужбина.

Емил Боев изчезна в Перник преди празника Сурва като изостави колата си. Оттогава младият мъж е в неизвестност. Приятел, който е бил с него не си спомнял какво са правили, разказа Иванка Стоянова.

Преди два дни Стоянова написа дълъг пост в социалните мрежи, в който обяви, че полицията странно мълчи:

„Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател но не и за Човек? Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога? На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми?“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.