Шило в торба не стои: Прокурорският син от Перник се е сбил в ареста

0

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати осем обвинения за побои и закана за убийство, се е сбил с арестувания и вече подсъдим за катастрофата на бул. „Черни връх“ Георги Семерджиев, съобщи NOVA(, позовавайки се на свои източници.

Всичко започнало със словесен сблъсък, който прераснал във физическа саморазправа. Виждайки, че ситуацията излиза извън контрол, надзиратели се намесили и опитали да потушат конфликта. Докато ги разтървавали, двамата известни затворници се нахвърлили срещу служителите на Централния софийски затвор.

Министерството на правосъдието отрича да е имало физически сблъсък между Михайлов и Семерджиев. „Инцидент между посочените две лица не е имало – те не са влизали във физическа саморазправа помежду си или със служители на затвора“, се казва в позицията на министерството. 

Заради случилото се Михайлов и Семерджиев са изпратени в наказателни килии, твърди NOVA. Само преди дни прокурорският син отново е бил в карцера заради арогантно поведение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.