Маргина си купи дискотека срещу Народното събрание

0

Босът от СИК вече е собственик на чалготеката „Ревю”, прави ремонт за 2 милиона

Босът на СИК Красимир Маринов – Маргина е новият собственик на фолк заведението „Ревю”, помещаващо се на площад „Народно събрание” №10 на броени метри от парламента, научи „Уикенд”. Преди около месец застрахователят с борческа закваска е сключил 10-годишен договор за ползване на помещението, което е собственост на Националния студентски дом.

Дългосрочният контракт за отдаване на апетитния имот под наем е разписан от директора на държавното учреждение д-р Християн Даскалов, като неофициално се твърди, че босът на СИК ще плаща по 7000 лева месечен наем. Маргина е поел и ангажимент да ремонтира за своя сметка приземния етаж на сградата, където се помещава популярния нощен бар.


Подземието на Националния студентски дом срещу Народното събрание функционира като фолк заведение от 20 години, като до този момент наемателят винаги е бил един и същ – популярния в столичния ъндърграунд Асен Трапера. Близкият до Златомир Иванов – Златко Баретата дискотечен бос е имал апетити да продължи с още 10 години договора си за наем, но предложението му е било игнорирано заради по-добрата оферта, предложена от Маргина.


Босът на СИК вече е влязъл във владение на имота и според запознати ще инвестира над 2 милиона лева в изграждането на баровски фолк бар, където всяка вечер ще се изявяват популярни изпълнители от Сърбия, Гърция и родни чалга знаменитости. Засега няма яснота дали Красимир Маринов ще използва търговската марка на Асен Трапера – „Ревю”, или ще прекръсти заведението.
През последните няколко години братята Красимир и Николай Маринови – Маргините навлязоха активно в туристическия бизнес, слагайки ръка върху десетки плажни ивици и заведения по Южното Черноморие. Маргините строят и три жилищни сгради в центъра на София в района около „Оборище”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.