19-годишен българин изчезна в Германия, якето му намерено на брега на р. Рейн

0

Българин е изчезнал в германският град Висбаден.

Отделът за криминални разследвания във Висбаден се обръща към обществеността с молба за помощ при издирването на 19-годишния Златко Борисов, пише „24 часа“.

Якето на изчезналия мъж е намерено през нощта на брега на Рейн в Бибрих в района на Уферщрасе. Предишните издирвателни действия, включващи използването на полицейски хеликоптер и полицейска лодка, не са довели до откриването на младия мъж.

Тъй като не е изключено Борисов да е в безпомощно състояние, полицията във Висбаден се обръща към обществеността с молба за помощ при издирването на изчезналия мъж.

15-годишни близначки българки изчезнаха в Германия

Златко Борисов има къса черна коса, тъмна брада и за последен път е видян облечен в черен костюм със сребърно копче на лявото рамо, черна тениска, черен колан със сребърна квадратна катарама и бели маратонки, пише Wiesbadenaktuell.

„ВАЖНО СПОДЕЛЯЙТЕ Здравейте ! Mомчето от снимката се казва ZLATKO BORISOV и се издирва на 31.12 срещу 01.01 момчето изчезва пред дома си и вече 3 ти ден не могат да го открият момчето е на 19г живее във Гемрманя във град Wiesbaden ако имате някаква информация за момчето се свъжете на посочения телефон 06113450 или на 110 За ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ И С МЕН“, гласи пост във фейсбук на Петър Тодоров.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.